Makarna Tarifi
Malzemeler
8 su bardağı su
250 g makarna
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
Hazırlanışı
Öncelikle su ve tuz tencereye konulur. Su kaynadıktan sonra makarnalar suyun içine konulur. 10-15 dakika sonra makarnalar pişmiş olacaktır. Makarnaların suyu süzülür. Ardından tencereye yağ konup ısınması beklenir. Isınınca makarnalar tencereye geri konulur. 3 dakika sonra servise hazırdır. Afiyet olsun.
[DE]
Materialien
Vorbereitung
8 Tassen Wasser
250 g Pasta
2 Esslöffeln Öl
1 Teelöffel Salz
Am erstens Wasser und Salz geben im Topf zu. Nachdem die Wasser wird gebrodelt haben, die Pasta geben ins Wasser zu. In 10-15 Minuten wird die Pasta gekocht haben. Wasser von Pasta wird filtriert. Danach die Öl wird in Topf ausgeströmt haben. Wenn die Öl wird warm, die pasta wird in Topf zurückgeben. In 3 Minuten, das Essen werden bereit. Gut Appetit
Yazar:
gretchenznus
Bir cevabı oylayın:
4