Soru: almanca yemek tarihi lütfen türkçeside olsun​

Cevaplar 1

Cevap:

Makarna Tarifi

Malzemeler

8 su bardağı su

250 g makarna

2 yemek kaşığı sıvı yağ

1 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı

Öncelikle su ve tuz tencereye konulur. Su kaynadıktan sonra makarnalar suyun içine konulur. 10-15 dakika sonra makarnalar pişmiş olacaktır. Makarnaların suyu süzülür. Ardından tencereye yağ konup ısınması beklenir. Isınınca makarnalar tencereye geri konulur. 3 dakika sonra servise hazırdır. Afiyet olsun.

[DE]

Materialien

Vorbereitung

8 Tassen Wasser

250 g Pasta

2 Esslöffeln Öl

1 Teelöffel Salz

Am erstens Wasser und Salz geben im Topf zu. Nachdem die Wasser wird gebrodelt haben, die Pasta geben ins Wasser zu. In 10-15 Minuten wird die Pasta gekocht haben. Wasser von Pasta wird filtriert. Danach die Öl wird in Topf ausgeströmt haben. Wenn die Öl wird warm, die pasta wird in Topf zurückgeben. In 3 Minuten, das Essen werden bereit. Gut Appetit

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years