Soru: General Mobıle e tab 5 internete bağlanmıyor. Bu problemi nasıl çözebilirim?

Cevaplar 1

Cevap:

Sabah-ı Şerif-leriniz hay'rolsun efendim :))

En kolay sebepler saat ve tarih ayarlarından, host dosyasından, sıfarlamamaktan, iki farklı yazılım Android 5 ve 5.1 yüklememekten, 3 farklı marka modem ve ISS denememekten, Modemlerde kanal ayarları, WPA-WPA2 değişimleri, modem ismi ve şifresi değiştirmemek, modemden de DNS değiştirmemekten kaynaklanır. En basit sebepler bunlardır.

✏Custom rom arayarak düzeltilebilir. Yeni bir custom rom yükleyince sorun çözülür. Galiba bu uygulamada link vermek yasak. Bundan dolayı buraya "Rom'u hazırlayan site aynı cihaz için 7.1 olarak yine yapmış. Ararsanız bulursunuz. Yani tabletin 5.0 olan hafızasını 7.1 yapın. Bunu yapmak için talimatlar:

  1. Tabletin kapatma tuşuna uzunca basın ve bırakın.
  2. Tabletin ses açma ve güç tuşlarını tekrar aynı anda basıyoruz.
  3. Çıkan ekranda "yükle" kısmına basıyoruz.
  4. TWRP 3.1 Flashable.jip linkine basıyoruz.
  5. Yüklemek için sağa kaydırıyoruz. Bu linki yükleme işlemini bitirdik. Sırada yine talimatlar var.
  6. Şimdi yeni rekabeti izle "tableti yeniden başlat" tuşuna basıyoruz. Daha sonra "Recovery" tuşuna basıyoruz. Gerekli işlemleri yapıyor. Yeni rekabemiz açılır.
  7. Şimdi "Temizle" tuşuna basıp yeni rekabemizi sileceğiz. Ve "Gelişmiş Temizle" tuşuna basıyoruz. Ekte yer alan ikinci fotoğraftakileri siliyoruz. Sonra temizlemek için sağa kaydırıyoruz ve bekliyoruz. Burada biraz zaman alabilir. Zaman aldıktan sonra temizlik işlemini başarıyla bitiriyoruz.
  8. Sonra ana menüye tekrar gelip "yükle" tuşuna basıyoruz. Gelen ekranda ilk resimde olan kırmızı dikdörtgende 2 üstte olan siteyi seçiyoruz. Ve yüklemek için tekrar sağa kaydırıyoruz. Bu işlemde baya uzun sürebilir.
  9. Bunu başarılı bir şekilde yükledikten sonra tablete root atacağız. Bunun için geri tuşuna basınız. Ve ilk resimde kırmızı dikdörtgenin 3 yukarısındaki siteyi indiriyoruz. Ve tekrar kaydırıyoruz. İşlem bitince "geri" tuşuna basıyoruz.
  10. Şimdide ilk resimde kırmızı dikdörtgenli sitenin bir üstündeki siteyi yükleyeceğiz. Tüm site indirmelerde üstüne basmayı unutmayın. Ve yüklemek için yine sağa kaydırıyoruz. İşlem bitince yuvarlak tuşuna basıyoruz ve tekrar geliyoruz.
  11. Bu tuşa bastıktan sonra "Yeniden Başlat" diyip "Sistem" tuşunu seçiyoruz. Bu iki kutunun onayını kaldırıyoruz ve sağa kaydırıyoruz. Ardından bekliyoruz.
  12. Sonuç oluyor. Kontrol amaçlı "Uygulama Menüsü" yani "Launcher" başarılı. Sonra Android sürümümüzü 7.1.1.2 olduğunu fark edeceksiniz. İşte bu kadar!

Ekteki benim arkadaşlar. Yazmayın artık.

#B0rd0B3r3li ~ şimdi hatırladım. d-dostum.. #ryuna ~ mizah makinesi

answer img
answer img

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years