Soru: İşletim sisteminin kurulumu staj defterinde nasıl anlatılır?

Cevaplar 1

Cevap:

Selam!Öncelikle kuralları hatırlayalım;Yapılan iş eğer 1 günden fazla sürüyor ise ertesi günün işi şeklinde yazılabilir.

Öğrenciler staj defterlerine yaptıkları işi değil, onun nasıl yapıldığını adım adım açıklamak zorundadırlar.

Staj defterindeki yazılar kurşun kalemle değil, TÜKENMEZ veya PİLOT benzeri kalemler ile yazılmak zorundadır ve her sayfa ilgili usta öğretici tarafından imzalanmalıdır.

Staj defterinize şekil, tablo ve resim ekleyebilirsiniz.

Staj süresi haftada 3 gün ve 36 hafta olduğundan ortalama 100 sayfalık iş örneği (yıllık plana bağlı kalarak) yazılacaktır-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Staj defteri nasıl doldurulmalı?Eylül ayının ilk haftası için konu iç donanım birimleri (anakart, işlemciler, bellek birimleri, kasalar) bu konularla ilgili toplam 3 sayfadan oluşan ( her gün için bir çalışma) bir işin yapılışını anlatılacak. Aşağıda örnek olarak yapılabilecek işler yüklenmiştir, inceleyebilirsiniz.

Eylül ayının ikinci haftası için konu dış donanım birimleri (klavye, yazıcılar, tarayıcılar vs.) yine bu donanım birimleri ile ilgili yapılan bir işler yukarıda anlatıldığı gibi toplam 3 sayfa şeklinde hazırlanacaktır. İşler hazırlanırken resimlerde faydalanılıp sayfaya yapıştırılabilir.

Eylül ayının üçüncü haftası için konu işletim sistemi kurulumudur. Konuyla ilgili olarak yapılan bir iş dosyaya eklenmelidir. Örneğin win 10 kurulumu için bios ayarı, win 10 usb ile kurulum, işletim sistemi kurulumundan sonra yapılacak driver (sürücü) yazılımları eklenebilir.Yardımcı olabildiysem en iyi seçebilirsin. :)

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years