Soru: Bilgisayarda depolama alanı nasıl sabitlenir?

Cevaplar 1

Cevap:

• Merhabalar Dostum İyi Akşamlar •

Bilgisayarda depolama alanı nasıl sabitlenir?

Bilgisayarınızın dışarıda olduğunu haber almak zor bir olay, hatta önemli bir projenin ortasında gerçek bir acil durum bile olabilir. Güzel olan şey ise, ipuçlarını uygulayarak Windows çalıştıran bilgisayarınız için muhtemelen büyük bir alan boşaltabiliyor olmanız. Ancak düşük sürücü alanı hakkında sürekli ileti alıyorsanız, ek çıkarılabilir depolama alanı ekleme gibi diğer seçenekleri de göz önünde bulundurabilirsiniz.

Bu ipuçlarından en iyi şekilde yararlanmak için en üsttekinden başlayıp aşağı doğru giderek uygulayın.

Bilgisayarınızda ne kadar boş alan olduğunu kontrol etme

•Ekranın sağ köşesinden çekip Ayarlar ve ardından da Bilgisayar ayarlarını değiştir seçeneğine dokunun. (Fare kullanıyorsanız ekranın sağ alt köşesine işaret edin, fare işaretçisini yukarı hareket ettirip Ayarlar‘a ve sonra Bilgisayar ayarlarını değiştir‘e tıklayın.)

•Bilgisayar ve cihazlar, ardından da Disk alanı seçeneğini seçin.

•Bu bilgisayarda yer aç bölümünden boş ve toplam alan miktarını not edin.

Daha fazla depolama alanı ekleme

Bilgisayarınızın depolama kapasitesini genişletmeye yönelik uzun vadeli bir strateji, SD kartları, USB flash sürücüler, DVD veya CD gibi çıkarılabilir depolama alanı eklemek ya da bulut depolama alanı veya ağ sürücüleri kullanmaktır. Çıkarılabilir depolama alanı seçenekleri:

•Güvenli Dijital (SD) kartlar. SD (32,0x24 mm), miniSD (21,5x20 mm) ve microSD (15,0x11 mm) gibi birkaç farklı kart türü vardır. Bilgisayarınızda hangi SD kart türü seçeneklerinin kullanılabilir olduğunu öğrenmek için bilgisayar üreticinize danışmanız gerekir.

Kolay gelsin başarılar diliyorum

answer img

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years