Soru: Ağ temelleri staj defteri nasıl yazılır?

Cevaplar 2

Cevap:

AÇIKLAMA:

Öğrenciler staj defterlerine yaptıkları işi değil, onun nasıl yapıldığını adım adım açıklayarak yapacaklardır. Örneğin; Bugün anakart üzerine RAM takıldı değil, Anakart üzerine RAM takma işlemi şeklinde başlık atarak. Yapılan işlemleri adım adım yazmak gerekecektir. Şöyleki; BAŞLIK:Anakart Üzerine RAM takma işlemi İÇERİK: Öncelikle bilgisayar kasası statik elektrikten etkilenmeyen düz bir zemine taşınır. Vidaları sökülerek varsa anakart üzerindeki toz vs. temizlenir. Uygun ram slotu için anakartla uyumlu 1GB ddr2 Ram dikkatli bir şekilde yuvaya yerleştirilir. Bu işlemi iki elinizi kullanarak slot üzerine orta sertlikte bir baskı uygulayarak gerçekleştirebiliriz. vs.. vs.. Şeklinde açıklamalı olarak yazılacaktır. Yani yazdıklarınızı 3.bir kişi (işten anlamayan) bile okusa birşeyler anlayacak şekilde yazmalısınız.

Mümkünse, o günkü iş ile ilgili materyali uygun büyüklükte kesip ilgili sayfaya bir yapıştırıcı ile yapıştırabilirsiniz. Eğer eklemek isteğiniz materyal proje, ozalit gibi bir sayfaya yapıştırılamayacak kadar büyükse, bunu uygun bir şekilde katlayıp, bir poşet dosya içerisinde staj dosyanıza ekleyebilirsiniz.

Hazır Staj Dosyaları için Tıklayınız.

staj defteri örneği,staj dosyası örneği,staj dosyası örnekleri,staj dosyası,staj defteri,staj yerleri,staj başvurusu,stajyer,staj dosyası,staj defteri,staj başvurusu,staj yerleri,staj defteri örneği,staj raporu,stajyer,stajdosyasi.com, hazır staj defteri dosyalarınıza ekleyebilirsiniz.

EN İYİ SEÇERSEN ÇOK MEMNUN OLURUM UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR ...

୧(^ 〰 ^)୨

Cevap:

Merhabalar,

Ağ temelleri, geniş bir bilgisayar ve yazılım konusudur. Bu konu ile ilgili birkaç terim yazdıktan sonra, bu terimler ile alakalı bilgilendirici cümleler yazalım.

Ağ temelleri:

- Client ve server, bir ağ sistemini oluşturan iki unsurdur.

- Ana bilgisayar bir çeşit sunucu (server) olarak görev alır.

- Ağ paylaşımı olan bir sistemde, yazılım donanım ve veri paylaşımı yapılabilir.

- Local Area Network (LAN), en basit ağ olup; birbirlerine yakın konumdaki bilgisayarların kablolar ve çeşitli ağ cihazlarıyla bağlandığı yapılanmalara denmektedir.

- Wide Area Network (WAN), daha geniş yapıdaki yerleri birbirine bağlayan, birden fazla LAN sisteminin oluşturduğu ağ yapısıdır.

- Özel sanal ağlar olarak bilinen VPN; ülkemizde yaygın olarak kullanılıp; yerel bir tünel oluşturup veri aktarımını burada yapan özel ağlardan biridir.

- Metropolitan Area Network olarak bilinen MAN ağı, şehir içi ağlara benzeyip, fiber optik kablolarla iletilen ağlara verilen özel isimdir.

  • İyi dersler :)

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years