Soru: 2.
ASV 3
Substrat miktarın sürekli arttığı
grafiği aşağıda verilmiştir.
ATepkime hizi
ty
Х
Bu grafikle ilgili,
1. 'de tepkime hızı artr
II. X noktasında enzimle
III. t' de ürün oluşumu g
ifadelerinden hangileri
A) Yalnız 1
B)
Dul ve III
О-С
knk sınavları biraz hocalar orta zor arası soruyor ama güzel çalışırsan (hacan düzgünise) güzel notlar alablirsin bence şahsen ben 9 um bizim hocalar çok sinirli orta okula hiç benzemiyor herşey daha zor 5 yıldız, tşk, en iyi verirmisin
2.
ASV 3
Substrat miktarın sürekli arttığı
grafiği aşağıda verilmiştir.
ATepkime hizi
ty
Х
Bu grafikle ilgili,
1. 'de tepkime hızı artr
II. X noktasında enzimle
III. t' de ürün oluşumu g
ifadelerinden hangileri
A) Yalnız 1
B)
Dul ve III
О-С
tahıllar ,makarna ,pirinç ve patates gibi sık tüketimgimiz karbonhitratın kaynaklarının çogu esasen nişastadır nişasta uzun zincirli karbon hidratlardan oluşur ve pişirildiginde oldukça kolay sindirilen bir besin ögesidir