Soru: - - Biberin çürümemesi için kurutulması - Etin doğal yapısının sıcaklık artışı ile bozulması - Karbonhidratın midede kimyasal sindirime uğramaması - Köftenin, parça ete göre daha kolay sindirilmesi Yukarıdaki bilgiler göz önünde bulundurulduğunda, enzimlerin çalışmasını etkileyen faktörlerden hangisine yer verilmemiştir? A) Enzimin derişimi B) Sıcaklık C) pH D) Substrat yüzeyi E) Su

Cevaplar 1

Cevap: C. PH ile ilgili bir bilgi bulunmamakta

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years