Soru: yağlar kovalent bağı içerir mi ( kh ve proteinler içeriyormuş)

Cevaplar 2

Cevap:

Cevap:

Yemeklik yağın bileşenleri nelerdir?

Genel olarak yemeklik yağın ana içeriği, plamitik asit, stearik asit gibi doymuş yağ asitlerinden ve oleik asit (Omega 9) ve linoleik asit (Omega 6) gibi doymamış yağ asitlerinden oluşan yağ asitleridir.

Yağ ve katı yağlardaki yağ asitlerinin bileşimi nedir?

Yemeklik yağ, doymuş ve doymamış yağ asitleri içerir. Yemeklik yağdaki doymuş yağ asitleri genellikle miristik asit, palmitik asit, laurik asit ve kaprik asitten oluşur. Yemeklik yağdaki doymamış yağ asitleri, oleik asit ve linoleik asit içerir (Soedarmo, 1985 ve Samson, 2007).

[Umarım size yardımcı olabilir;

[yanlışsa özür dilerim;

Cevap:

Cevap:

Omega 9) ve linoleik asit (Omega 6) gibi doymamış yağ asitlerinden oluşan yağ asitleridir.

Açıklama:

bundan ötürü kovalent bağ içerir

İyi çalışmalar........

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years