Soru: Merhabalar Bana sadece etçil hayvanları yazarmisiniz tesekkurler​

Cevaplar 2

Cevap:

Açıklama:

Etçil hayvanlara; yılan, kurt, timsah, atmaca, aslan, kurbağa, kaplan, kartal, tilki örnek olarak verilebilmektedir.

Tilki, Canidae ailesine mensup olan bir hayvandır. Yedi farklı cinsi bulunur. Asya, Avrupa, Kuzey Afrika, Kuzey Amerika gibi bölgelerde çeşitli tilki türlerine rastlanabilmektedir. Bu hayvan farklı ortamlara uyum sağlayabilmektedir. Etçil memeli grubunda yer almaktadır.

Sırtlan; etçil olarak beslenen hayvanlardan bir tanesidir. Köpeklere benzemeleri ile de bilinmektedir. Ancak aslında kedigiller familyasından canlılardır Günümüzde sırtlanlar Afrika ve Güney, Batı Asya'da bulunmaktadır.

Kurt; köpekgiller familyasına ait olan bir hayvandır. Etçildir. Türkiye ile sayılı birkaç ülkede bu türe rastlanmaktadır. Etçil olan bu hayvanların nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Post renkleri yetiştikleri bölgelere göre değişik renklerde olabilmektedir.

Aslan; panthera cinsindendir. Kedigillerin üyesidir. Etçil olması ile bilinir. En fazla Afrika'da bulunmaktadır. Kaplandan sonra aslan dünyadaki en büyük kedi türüdür. Afrika'da ve Hindistan'da bazı bölgelerde yaşamaktadır.

KAplan; kedigiller familyasının bir üyesidir. Etçil olarak beslenen bir memelidir. süper yırtıcı olması ile bilinmektedir. Sibirya, Hindistan, Malakka gibi bölgelerde yaşamaktadır.

Cevap:

Cevap:

SELAMLAR

~ ETÇİL HAYVANLAR ~

Kurt

Kaplan

Timsah

Yılan

Aslan

Atmaca

#İYİDERSLER

#MATERİALGİRLL

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years