Soru: Kurtarıcı isa heykeli hakkında kısa ingilizce bilgi verirmisiniz

Cevaplar 1

Cevap: SELAGGMM (;

...

SORU?

→Kurtarıcı İsa Heykeli hakkında bilgi

...

→It is the statue of Christ, one of the symbols of the city, located on Corcovado Mountain in Rio de Janeiro, Brazil. (Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde Corcovado Dağı üzerinde yer alan ve şehrin sembollerinden biri olan İsa heykelidir.)

→The statue was designed by local engineer Heitor da Silva Costa and artist Carlos Oswald. French sculptor Paul Landowski created the work. (Heykeli yerel mühendis Heitor da Silva Costa ve sanatçı Carlos Oswald tasarladı. Fransız heykeltıraş Paul Landowski eseri yarattı.)

→In 1922, Landowski commissioned the Parisian Romanian sculptor Gheorghe Leonida, who studied sculpture at the Bucharest and the Conservatory of Fine Arts in Italy. (1922'de Landowski, Bükreş ve İtalya'daki Güzel Sanatlar Konservatuvarı'nda heykel eğitimi alan Parisli Rumen heykeltıraş Gheorghe Leonida'yı görevlendirdi.)

→A group of engineers and technicians studied Landowski's presentations and felt that it was more appropriate to build the reinforced concrete structure (designed by Albert Caquot) rather than steel for the cross-shaped sculpture. The concrete forming the base was sourced from Limhamn, Sweden. The outer layers are soapstone, chosen for its lasting qualities and ease of use. (Bir grup mühendis ve teknisyen Landowski'nin sunumlarını inceledi ve çapraz şekilli heykel için çelik yerine betonarme (Albert Caquot tarafından tasarlanan) yapıyı inşa etmenin daha uygun olduğunu hissetti. Tabanı oluşturan beton, İsveç'in Limhamn kentinden tedarik edildi. Dış katmanlar, kalıcı nitelikleri ve kullanım kolaylığı nedeniyle seçilen sabuntaşıdır.)

...

Başarılarrr<3¹

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years