Soru: extra ordinary kdramasının konusunu istiyorum.​

Cevaplar 1

Cevap:

Açıklama:

• Merhaba

Extra Ordinary K-dramasının Konusu;

Extra ordinary, bir çizgi roman karakteri olduklarını öğrenen ve kendileri için yazar tarafından belirlenen hikâyeyi değiştirmeye çalışan lise öğrencileri hakkında bir dizi. Bu karakterler kendi kaderlerinin iplerinin kendi ellerinde olmasını istemektedirler. Kim Hye Yoon, Eun Dan Oh karakterini canlandıran baş rol oyuncusudur. Dan Oh karakteri yaşamı boyunca kalp rahatsızlığı ile mücadele eden küstah, enerjik ve sevimli bir lise öğrencisi olarak seyircinin karşısına çıkmaktadır.

Bu karakter bir gün aslında bir çizgi romandaki yardımcı karakter olduğunu öğrenir. Bunu öğrenene kadar hayatı yeterince normal görünmektedir. Ro Woon’un canlandırdığı karakter Ha Ru. Dizinin başında Ha Ru’yu isimsiz bir yan karakter olarak görmekte seyirci ama ilerleyen bölümlerde bu isimsiz karakter Dan Oh’nun da yardımı ile Ha Ru ismini almaktadır. Geçmişini çevreleyen bazı gizemlerle birlikte sessiz ve kibar bir kişidir Ha Ru. Geleceklerini değiştirmek ve daha iyi hale getirmek için Dan Oh ile iş birliği yapar.

Bu karakter bir gün aslında bir çizgi romandaki yardımcı karakter olduğunu öğrenir. Bunu öğrenene kadar hayatı yeterince normal görünmektedir. Ro Woon’un canlandırdığı karakter Ha Ru. Dizinin başında Ha Ru’yu isimsiz bir yan karakter olarak görmekte seyirci ama ilerleyen bölümlerde bu isimsiz karakter Dan Oh’nun da yardımı ile Ha Ru ismini almaktadır. Geçmişini çevreleyen bazı gizemlerle birlikte sessiz ve kibar bir kişidir Ha Ru. Geleceklerini değiştirmek ve daha iyi hale getirmek için Dan Oh ile iş birliği yapar. Lee Jae Wook, dizide Baek Kyung karakterini canlandırmaktadır. Çizgi romandaki hikâye doğrultusunda Dan Oh ile nişanlıdır. Baek Kyung genel bir kötü çocuk havasına sahip olan bir karakter. Dan Oh ile olan ilişkisi ise aile baskısı ile şekillenmiş bir ilişki. Bazı diğer ana oyuncular da çizgi romanda önde gelen çifti canlandırmaktadır. Oh Nam Joo karakteri Kore dizilerinde bulunan klasik, çok fazla yumuşamaya ihtiyacı olan ana erkek karakter. Yeo Joo Da ise sürekli zorbalığa uğrayan ve kurtarılmaya muhtaç, süper nazik olan klasik ana kadın karakter.

Bu karakter bir gün aslında bir çizgi romandaki yardımcı karakter olduğunu öğrenir. Bunu öğrenene kadar hayatı yeterince normal görünmektedir. Ro Woon’un canlandırdığı karakter Ha Ru. Dizinin başında Ha Ru’yu isimsiz bir yan karakter olarak görmekte seyirci ama ilerleyen bölümlerde bu isimsiz karakter Dan Oh’nun da yardımı ile Ha Ru ismini almaktadır. Geçmişini çevreleyen bazı gizemlerle birlikte sessiz ve kibar bir kişidir Ha Ru. Geleceklerini değiştirmek ve daha iyi hale getirmek için Dan Oh ile iş birliği yapar. Lee Jae Wook, dizide Baek Kyung karakterini canlandırmaktadır. Çizgi romandaki hikâye doğrultusunda Dan Oh ile nişanlıdır. Baek Kyung genel bir kötü çocuk havasına sahip olan bir karakter. Dan Oh ile olan ilişkisi ise aile baskısı ile şekillenmiş bir ilişki. Bazı diğer ana oyuncular da çizgi romanda önde gelen çifti canlandırmaktadır. Oh Nam Joo karakteri Kore dizilerinde bulunan klasik, çok fazla yumuşamaya ihtiyacı olan ana erkek karakter. Yeo Joo Da ise sürekli zorbalığa uğrayan ve kurtarılmaya muhtaç, süper nazik olan klasik ana kadın karakter. Jung Gun Joo tarafından canlandırılan Lee Do Hwa karakteri dizide oldukça tatlı olan ve Yeo Joo Da’ya olan duygularını geri çekmek zorunda kalmaktadır. En son olarak da lisede aşçı olan Jin Mi Chae karakteri var. Bu çizgi roman dünyası hakkında gösterdiğinden daha fazlasını biliyormuş izlenimi uyandıran bir karakter.

İyi GünlerrEn iyi seçersen sevinirim<33

# dubuuu

# ♡ !!

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years