Soru: dramatik oyun nedir?? ​

Cevaplar 2

Cevap:

MERHABA

Açıklama:

Drama, canlandırma demektir. Drama, daha çok acıklı olayların canlandırılması olarak bilinmektedir. Fakat birden fazla anlamı ve çeşitliliği bulunmaktadır.

  1. Dramatik oyun, canlandırıcı oyun demektir. Drama çalışmaları, çevredeki olup biten her şeyin çeşitli gözlemler ve kaynaklar yardımıyla yeniden canlandırılması şeklinde gerçekleşir. Belli bir olay örgüsü içinde senaryo özelliği kazanan oyunlarda dramatik oyun, çalışmanın haricinde kalarak canlandırma oyunu şeklinde sergilenir.
  2. İçinde acı, kaygı, endişe, dram, korku, heyecan, aşk geçen olayların canlandırılması da dramatik oyun kapsamındadır. Bu nedenle bir canlandırma üzerinde yapılan her türlü faaliyet dramatize etmek olarak bilinmektedir.
  3. Dramatik oyun, sadece ağlatan, hüzünlendiren oyunlar da değildir. Eğlendiren, güldüren oyunlar da dramatik oyun kapsamında değerlendirilmektedir.
  • İYİ DERSLER
Cevap: Dramatik oyun, çocuğun kendi dünyasını keşfettiği, çevresindekilerin hareket ve karakter özelliklerini taklit ettiği serbest bir oyundur. Çocuklar kendilerini ilk olarak dramatik oyun yolu ile ifade ederler.

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years