Soru: Ne kadar oldu bu hayata geleli? Söyle, ne olacaksın büyüyünce Diye sorulan sorular tarih oldu Ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye Paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? o da mı aldattı seni be? Eee? ne kaldı geriye? Bak sen ne yazık ki klasik bir tablosun dostum Ne yaparsan yap boşsun Tamam okumuşsun, ama yetmez Sadece bununla dertler bitmez Çıkacaksın kabuğundan, bunalımdan kurtaracaksın kendini Ona göre yaşamayı bırakıp döneceksin gerçeklere Ama önce Bir kadın çizeceksin Onun gibi bırakıp gitmeyecek Saklayıp gömeceksin Kimseler sevemeyecek Manganın bu şarkısındaki sen dilini ben diline nasıl çeviricezzz acil yardımcı olur musunuz

Cevaplar 1

Cevap:

Cevap:

Ben dili ne demek?

Ben dili, bireyin karşılaştığı davranış ve durum karşısında bireysel tepkisini, kendi duygu ve düşüncelerini açıklayan ifade şeklindir. Kendimizi “ben”li cümlelerle anlattığımız zaman karşımızdakini incitmemiş, fakat kendi mesajlarımızı da vermiş oluruz.

Sen dili ne demek?

Sen dili genellikle karşı tarafı suçlayıcı bir konuşma tarzıdır. Sen dilini kullanan kişiler genellikle karşı tarafı eleştiren bir söylemde bulunurlar. Bu konuşma tarzı kişinin hissettiklerinden çok kişiliğe yöneliktir.

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years