Soru: Özet çok acil lütfen

question img

Cevaplar 1

Cevap:

Merhaba

                   KARANTİNA İKİNCİ PERDE  KİTAP ÖZETİ

Mahşerin Dört Atlısı, Gürcistan'a gitmişti. Çünkü herkes Onur'u katil zanediyordu ve her yerde aranıyordu. Onur bu olaylardan çok etkilenmiş, arkadaşları gibi davranmıyordu. Onur nefes alamıyordu.

Gürcistan'da pek çok olay yaşadılar. Zeynep t.a.c.i.z.e uğradı, Ender'in hafızasını kaybettiğini sandılar, Onur'u kurtarmaya çalıştılar..

Onur, Zeynep'e mesafeli davranıyordu. Onun zarar görmesini istemiyordu. Tüm bunlar yaşanırken Mert, Ender'in hafızasınu kaybettiğini söyledi. Bu da, Ender'in Onur'u koruyacağı anlamına geliyordu. Onur bunları düşünmüş olacak ki geri dönmeye karar verdi. Mahşerin diğer 3 atlısı ile.

Geri döndüklerinde Zeynep yaşadıklarına dayanamadı ve hastalandı. Onur, Zeynep'i düşünmeden yapamıyordu ancak onun iyiliği için onunla konuşmuyordu.

Daha sonra okula gitme zamanları geldi. Zeynep ve Onur birbirine bakmıyordu bile. Tüm bunlar yaşanırken Zeynep'in yaşamına Rüzgar girdi. Rüzgar'ı sadece arkadaş olarak seviyordu ancak Zeynep Onur'u kızdırmak için onunla konuşuyordu. Rüzgar bunun farkındaydı fakat Zeynep'ten hoşlanıyordu. Hem de çok... Hatta Zeynep ve Onur sırf bu yüzden uzun süre konuşmadılar, kavga etmiştiler.

Uzun bir süre zar zor olsada barıştılar. Hasret kaldıkları şeyleri yaptılar, söylediler. O sırada okulda bir balo vardı. O balo için çok umutluydular ancak o baloda her şeyi mahveden bir şey oldu. Zeynep vuruldu. Zeynep vurulunca Onur da vuruldu, Onur'un kalbi Zeynep'ti...

Onur, Zeynep'i gizli de olsa sık sık ziyaret etti ancak daha fazla dayanamadı. Ülkeyi terk etti. Zeynep buna dayanamadı psikolojisi alt üst oldu. Onu hiç unutmadı...

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years