Soru: Peygamber efendimiz in sünnetlerinden 3 tanesini yazınız Acil

  • drugie-predmety

    Konu:

    DKAB
  • Yazar:

    simba79
  • Oluşturulma Zamanı:

    2 yıl önce

Cevaplar 2

Cevap:

Suyu oturarak içer ve 3 yudumla bitirirdi.

Suyu oturarak içer ve 3 yudumla bitirirdi.Suyu içmeye besmeleyle başlar bitirince ham ederdi.

Suyu oturarak içer ve 3 yudumla bitirirdi.Suyu içmeye besmeleyle başlar bitirince ham ederdi.Bıyıkları en çok kaşları kadar uzatırdı,dudakların altına sarkıtmazdı.

Suyu oturarak içer ve 3 yudumla bitirirdi.Suyu içmeye besmeleyle başlar bitirince ham ederdi.Bıyıkları en çok kaşları kadar uzatırdı,dudakların altına sarkıtmazdı.Mezarlıktan geçerken selam verirdi.

Suyu oturarak içer ve 3 yudumla bitirirdi.Suyu içmeye besmeleyle başlar bitirince ham ederdi.Bıyıkları en çok kaşları kadar uzatırdı,dudakların altına sarkıtmazdı.Mezarlıktan geçerken selam verirdi.Ölüye definden sonra telkin verirdi.

Suyu oturarak içer ve 3 yudumla bitirirdi.Suyu içmeye besmeleyle başlar bitirince ham ederdi.Bıyıkları en çok kaşları kadar uzatırdı,dudakların altına sarkıtmazdı.Mezarlıktan geçerken selam verirdi.Ölüye definden sonra telkin verirdi.Tırnaklarını Cuma günleri keserdi.

Suyu oturarak içer ve 3 yudumla bitirirdi.Suyu içmeye besmeleyle başlar bitirince ham ederdi.Bıyıkları en çok kaşları kadar uzatırdı,dudakların altına sarkıtmazdı.Mezarlıktan geçerken selam verirdi.Ölüye definden sonra telkin verirdi.Tırnaklarını Cuma günleri keserdi.Tırnak kesmeye Şahadet Parmağından başlardı.

iyi dersler

Cevap: Cevap:1)yemek yerken kendini tıka basa doyurmaz 2)su içerken suyu üç yudumda içerdi 3)iftarını hurma ile açarmış İyi çalışmalar

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years