Soru: Yaşadığımız çağ bize nasıl insan olmayı öğretiyor?

Cevaplar 2

Cevap:

Şuan yaşadığımız çağda insanlar gerçekten çok açık giyiniyor ve sosyal medya gerçekten çok büyümeye başladı. İnsanlar sosyal medyada "Hadi takipleşelim, hesabını ver de birlikte oyun oynayalim" diyorlar ve sanal dünyaya kendilerini sürüklüyorlar. Açık giyinme konusunda tabiki herkes istediği gibi giyinir. Ancak şu sıralar açık giyinip TikTok a ya da başka bir uygulamaya foto çekinip atıyorlar ve böyle şeyler çok yaygınlaşmaya başladı. Küçük çocuklar da internet kullanıyor. Eğlencesine keşfette geziyor. Ve karşılarına böyle videolar çıkıyor. Karşında açık giyinmiş ve utanmadan video çekmiş bir insan görürse sizce bu küçük çocuğun hali ilerde ne olabilir? Biliyorsunuz ki küçük çocuklar büyüklere özenir ve büyüklerin yaptığı şeyleri yapmaya çalışırlar. Ve gelecekte işimiz daha zorlaşacak diye düşünüyorum.

Şuan bakıyorum da; herkes sosyal medyada. Sanal dünya için her şey yapıyorlar. Oyun için paralarını yatiriyorlar, Yt için olmadık şeyler yapıyorlar. Yani yaşadığımız şuanki çağ bizi çok güzel bir yere götürmuyor. Güzel ahlakimizi geleceğimiz için korumaliyiz o yüzden!

#Queen

#brainly

Cevap:

büyüklerimizden gördüğümüz sevgileri,saygıları,dürüstlükleri,her şeyi onlar öğretiyor resmen ve dışarıya bakarsak dışarıda iyi insanlar ve kötü insanlar oluyor iyi insanlardan biz  iyi olmayı ve yardımsever olmayı öğreniyoruz.  kötü insanlara bakarsak onlar kötülüğü gösteriyorlar ama biz iyiliği düşünüyoruz.             iyi örnek=eğer tekerlekli sandalyede bir kişi görürsek onu karşıya geçirmeliz.           kötü örnek=bir insanın çantasını alıp kaçmamalıyız.

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years