Soru: William James'in Paralel Evren teorisini açıklayınız. Sizce bu teori gerçek midir ? Hatalı ve alıntı cevaplar silinir , teşekkürler.

  • psihologiya

    Konu:

    Felsefe
  • Yazar:

    myers
  • Oluşturulma Zamanı:

    2 yıl önce

Cevaplar 2

Cevap: William James'in Paralel Evren teorisi:

Diğer adıyla çoklu evren olarak adlandırılır. Tanımsal olarak birbirinden farklı durumlarda gözlemlenebilen evrelerin birbiriyle yaptığı pozitif hipotezsel toplam olarak söyleyebiliriz. Teoriye göre İçinde bulunduğumuz Evren 93 milyar Işık yılı genişliğine sahip bir evrendir. Teoriye göre bahsettiğimiz bu Evren çoklu evrenin çok küçük bir parçasıdır. Anlayacağınız üzere bizim bildiğimiz Evren çoklu evrenin en küçük yapı taşıdır yani gerçek Evren çoklu Evren çok geniş bir evrendir. Bahsedilen bu evren tüm zaman birimlerini tüm fizik kurallarını ve tüm fizik yasalarını hepsini kapsayan büyük bir evrendir. Bu evrenlere Paralel evren olarak William James açıklamıştır. Kendi yaptığı sınıflandırmaya göre bu Evrenler belirli yasalar ve belirli fiziki kurallarla birlikte tanımlanmış ve sistem haline getirilen evrenin bir parçası olmuştur. Bu da gösterirki Evrenler birbiriyle paralel birbiriyle ilişki halindedir. Bulunduğumuz Evren gibi o evrenin uçlarında da başka bir evrenin başlangıcı olduğu iddia edilir ve her evrenin ortak kökünde diğer evrenlerden bir parça olduğu iddia edilmektedir. Teoriye göre Paralel evren ya da Ruhsal Evren olarak da adlandırılmıştır.

Sizce bu teori gerçek midir?

Adı üstünde Bu bir görüş bu bir teoridir ve bana göre olmaması için bir neden yok veya olması için de bir neden yoktur mantıklı bir sebeptir mantıklı bir teoridir gerçek olduğunu düşünmekteyim

Cevap: William James'in Paralel Evren teorisini açıklayınız :

çoklu evren tahminini yapan ilk kişi olmuştur ( 1895 yılında )

birden fazla evren olabiliceğini düşünen bir bilim insanıdır

Sizce bu teori gerçekmidir ?:

Evet bu teori gerçek olabilir evrenimizin sonunu bilmiyoruz

ve evrenin sadece  %5 ila  % 10 'nu belki keşfetmişizdir evren hakkında

çok fazla bir şey bilmiyoruz belkide birden fazla evren vardır kim bilir . . .

  • Evrenimiz sonsuz olabilir

Başarılar =)

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years