Soru: yo ya uruye ululenmişur.Bardağa döktüğünüz sütün içinde bozuk süt tortulanyla karşılaşmak, güne başlamanın en kötü yanlarından biridir.sut, ağırlıklı olarak proteinler, şekerler ve yağdan oluşur ama süte rengini ve dokusunu veren proteinlerdir. Taze süttebu protein molekülleri, tıpkı mıknatıs kutuplannin birbirini itmesi gibi birbirini iter. Ancak sütün pH'i duştuğunde prote-in molekólleri birbirini çekerek kümelenmeye başlar. Sütün içinde doğal olarak oluşan bakteriler çoğalmaya ve sütünseker İçeriğiyle beslenmeye baslayinca sütün ph düşüren asitleri ortaya çıkarırlar. Sütün kesilmesine yol açan veo tortular oluşturan olay da budur. Bu asit birikimini yanlışlıkla içerseniz tadinin ekşi olduğunu fark edebilirsiniz.Bu parçaya göre sütün bozulmasına neden olan aşağıdakilerden hangisidir?B) YağlarC) ProteinlerO) BakterilerAll poker3ER/LOS. TO-1​

Cevaplar 1

Cevap:

Cevap:

cevap o bakteriler olacak arkadasim en iyi seçersen memnun olurum

Açıklama:

umarım yardımcı olmusumdur

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years