Soru: teknolojinin hayatımızdaki yeri nedir uzun olsun

Cevaplar 1

Cevap:

^MERHABALAR^

^Teknoloji dünyasında yaşadığımız değişmez bir gerçektir. Hayatımızın her alanında kullandığımız teknoloji ve teknolojik aletler, insan hayatını kolaylaştırmakla birlikte bir takım zorlukları da beraberinde getirmektedir.^

Teknolejnin olumlu yönleri ;

Elektronik cihazlar ve makinalar ile evimize gitmeden evimizi ısıtma imkânımız olmakta, hatta çamaşır makinesini evde olmadan çalıştırabilme gibi birçok faydası olmaktadır.

Çok geçmişe bakmadan 50 yıl öncesinde insanlar böyle imkânlara sahip değillerdi. Çamaşırlarını elinde yıkamak zorunda, evini ısıtmak için odun kesmek zorundaydı. Ancak gelişen teknoloji ile hayatımızın her anında pratik ve kolay çözümlere sahip olduk. Günlük yaşantımızda kullandığımız cep telefonları ve elektronik cihazlar sayesinde binlerce kilometre ötede bulunan yakınlarımız ile anında görüntülü konuşma yapabilme imkânına sahibiz.

Teknolejnin olmuşuz yönleri ;

Teknolojik ilerleme ve gelişmelerin yararları kadar zararları da bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi maalesef ki insanı tembelleştirmesidir. Efor ve emek harcayarak yapılan şeyler, artık tek tuş ile yapılmaktadır. Bu da fiziksel aktivite ve hareketlerin azalmasına sebep olup, insanları hareketsizleştirerek kilo almalarına sebep olmaktadır. Bunun yanı sıra gelişen teknoloji ile insanlar sosyalleşmekten uzaklaşmaktadırlar. Artık günümüzde akşamları arkadaşlarla yapılan sosyal aktivitelerin yerini, televizyon ve bilgisayar başında zaman öldüren insanlar almıştır.

Takip edip en iyi seçersen sevinirim:)

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years