Soru: biribanaaçıkaçıktekno aletleri anlatabilirmi çok fazla puan​

Cevaplar 1

Cevap:

Cevap:

SELAAMM...

TEKNOLOJİK ALET NEDİR?

Teknoloji her geçen gün bizi şaşaırtıyor.

Üstelik bunu yaparken de bize sormuyor. Bizler de çoğu zaman sorgusuz sualsiz kabul ediyoruz. Teknolojinin bu kadar hızlı bir şekilde dönüşüm yaratması kimi zaman ürkütücü olsa da çoğunlukla hayatı kolaylaştırıyor olması göz ardı edilemez bir gerçek.

Üstelik bunu yaparken de bize sormuyor. Bizler de çoğu zaman sorgusuz sualsiz kabul ediyoruz. Teknolojinin bu kadar hızlı bir şekilde dönüşüm yaratması kimi zaman ürkütücü olsa da çoğunlukla hayatı kolaylaştırıyor olması göz ardı edilemez bir gerçek.Teknolojik aletler, yıllar içinde çeşitli gelişmelere sahne olmuş ve bugünkü halini almıştır. Jetonla yapılan telefon aramalarından sabit hatlara, akıllı telefonlardan akıllı saatlere evrilen iletişim süreci bu gelişmelerin en somut örnekleri arasındadır.

Üstelik bunu yaparken de bize sormuyor. Bizler de çoğu zaman sorgusuz sualsiz kabul ediyoruz. Teknolojinin bu kadar hızlı bir şekilde dönüşüm yaratması kimi zaman ürkütücü olsa da çoğunlukla hayatı kolaylaştırıyor olması göz ardı edilemez bir gerçek.Teknolojik aletler, yıllar içinde çeşitli gelişmelere sahne olmuş ve bugünkü halini almıştır. Jetonla yapılan telefon aramalarından sabit hatlara, akıllı telefonlardan akıllı saatlere evrilen iletişim süreci bu gelişmelerin en somut örnekleri arasındadır. Öte yandan teknolojinin hayatımıza kattığı kolaylıkları yakın geçmişte hemen hemen hepimiz deneyimledik. Pandemi döneminde sevdiklerimizle yaptığımız görüntülü konuşmalarla özlem gidermek, teknolojinin hayatımıza güzel dokunuşlarından biri oldu. Teknolojinin sağladığı kolaylıklar bunlarla sınırlı değil, çok daha fazlası var.

Açıklama:

#BAŞARILAR...❤️

(ödev den anladığım kadarıyla cevap verdim.)

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years