3)Doğruluk bilginin nesnesine uygunluğudur. Nesne soyut yada somut olabilir. Uygunsa doğru, değilse yanlıştır. Gerçeklik ise bir tür var olma-olmama durumudur. “Kar beyazdır.” önermesinin doğruluğu, yağan karın gerçekte beyaz olup olmadığına bakmaktan geçer. Bu parçaya göre doğruluğu gerçeklikten ayıran temel fark aşağıdakilerden hangisidir? A) Farklı kaynaklardan edinilmesi B) Yöntemli olarak edinilmiş olması C) Dış dünyada gözlenebilir olması D) Bilginin nesnesine uygun olup olmadığı E) Nesnel ve denetlenebilir olması
"be going to" ile hafta sonu planları yazar mısınız yarın sınavım var çalışma kağıdı hazırlıyorum. (boş yapanı veya puan kasanı gece yatak altı canavarı yesin AMİNN)
Kaç cümle lazım bilmiyorum ama bi kaç tane yazayım1) I’m going to study english this weekend.Anlamı: Bu haftasonu ingilizce çalışacağım.2) I’m going to go for a walk this saturday.Anlamı: Bu cumartesi dışarı yürüyüşe çıkacağım.3) I’m going to spend time with my family this SundayAnlamı: Bu pazar ailemle zaman geçireceğim.