Soru: özgecan aslan hikayesi ile ilgili merak edenler soru atınca haber versinler lütfen birisi sormuş sabahtan beri yazıyorum ve cevabı atmadan soruyu silmiş lütfen merak edenler soruyu atsın.​

Cevaplar 1

Cevap: [tex]\color{pink}꧁꧂ŠĒŁÃMM꧁꧂[/tex]

∞✯✯Hemen Geçelimm✯✯✯∞

ϡÖzgecan Aslan Mersin'in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015'te tecavüz girişimine direndiği için bir minibüste öldürülen üniversite öğrencisi. Aslan'ın yanmış bedeni 12 Şubat 2015 günü suçu beraberindeki iki kişiyle işlediğini itiraf eden kişinin jandarma ekiplerini olay yerine götürmesi ile bulundu.

Ölüm: 11 Şubat 2015 (19 yaşında); Tarsus, Mersin, Türkiye

Tarih: 11 Şubat 2015

Konumu : Mersin

Doğum: 22 Ekim 1995; Mersin, Türkiye Defin yeri: Şehir Mezarlığı, Mersin

Meslek : Öğrenci

;( Katili =

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın 11 Şubat 2015'te öldüren Ahmet Suphi Altındöken'i cezaevinde öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı Gültekin Alan'ın, ağırlaştırılmış müebbet ve 29 yil 9 ay 10 gün ceza aldığı dava Yargıtay'ın bozma kararından sonra yeniden görüldü.

Annesi =

Anne Songül Aslan, "Acımız ilk günkü gibi hep aynı, hiç bitmiyor. Her saniye bu acı içimizde" dedi. Tarsus ilçesinde, 11 Şubat 2015'te, okuldan çıktıktan sonra evine gitmek için bindiği minibüste katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan, mezarı başında anıldı.

∞✿❋❁Umarım İşine Yarar Kolay Gelsin✯∞✿❀❋❂❁

#KadınaŞiddeteHayır!

#SeniunutmayacağızÖzgecan!

#Eskiopti

answer img
answer img
answer img

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years