Soru: "Yaşadığımız yerlere doğru nasıl ulaşırız"ın ingilizcesi nedir?​

Cevaplar 2

Cevap:

Cevap:

Yarışçı Ördekler, Quick ve Quack, anneleriyle birlikte yaşayan iki cesur, sportif küçük ördekti. İkisi de gerçekten hızlıydı ve her zaman birbirleriyle rekabet ediyorlardı. Her zaman ve her yerde birbirleriyle yarışıyorlardı. Karada, denizde ve havada; koşmak, yüzmek veya uçmak onlar için her zaman bir yarıştı.

Bir gün, Duck amcalarını nehrin yukarısında ziyaret ettikten sonra Quick, “evde kalan son bir kazdır!” diye bağırdı ve her iki ördek de hızla nehirden aşağı yüzdü. İkisi de yolu iyi biliyorlardı ama Quack bir süredir bir numara hazırlıyordu. Nehrin ortasındaki akıntının daha güçlü olduğunu anlamıştı ve bu akıntı ona yardım edecekti. Anne Ördek onlara nehrin ortasında asla yüzmemelerini söylemiş olsa da, Quack kürek çekerek nehre doğru gitti. “Artık burada yüzebilecek yaştayım,” diye düşündü kendi kendine.

Annesinin haklı olduğunu anlaması uzun sürmedi. Quick’ten çok daha hızlı gidiyordu ve büyük bir ilerleme kaydediyordu. Quick Annesinin sözünü her zaman dinlerdi, şimdi annesine olan itaati yarışı kaybedeceği anlamına geliyordu! Onlar ilerledikçe akıntı daha da güçlendi.

Quack, nehrin ortasındaki büyük bir girdaba doğru yöneldiğinin farkında olmadan bitiş çizgisini zaferle geçti. Tepki veremeden, orada kendi etrafında dönüyordu, kaçamıyordu.

Onu oradan çıkarmak kolay bir iş değildi. Hiçbir ördek bu sularda yüzecek kadar güçlü değildi ve zavallı Quack su yutmaya devam etti. Başının bir top gibi dönmesi de pek yardımcı olmuyordu.

Neyse ki, yakındaki bir çiftlikten bir inek geldi ve Quack’i görünce, nehirdeki tüm suyu içmesini önlemek için suya daldı ve onu kurtardı. Kuru zemindeyken, bir süre başı dönüyordu. Bu, izlemekte olan çeşitli farklı hayvanları oldukça güldürdü.

O gün Quick, ilk başta zor bir seçenek gibi görünse de annesini dinlemekle iyi yaptığını anladı. Quack’e gelince… Şey … Quack , istese de bu deneyimi unutamadı . O andan itibaren, ne zaman bir damla suya dokunsa, yere düşüyor ve tekrar ayağa kalkmadan önce üç kez dönüyordu. Yağmurlu günler oldukça eğlenceli oldu!

AKILLI İHTİYAR

0

17

BEĞENDİNİZ Mİ?

HEYECANLI

0

MUTLU

0

SEVDİM

0

EMİN DEĞİLİM

1

BEĞENMEDİM

0

binbir gece masalları

PREVİOUS

BİLGİLİ CANA YAKIN’IN ÖYKÜSÜ

YOU MAY ALSO LİKE

Moda Ormanı

1. SEVİYE: 4-7 YAŞ HİKAYELERİ 15 ARALIK 2021

MODA ORMANI

Bir zamanlar, tüm hayvanların birlikte mutlu bir şekilde yaşadığı bir orman varmış. Bir gün bir ...

Beyaz Gül

1. SEVİYE: 4-7 YAŞ HİKAYELERİ 5 ARALIK 2021

BEYAZ GÜL

Çalılarla dolu bir bahçede, bir yığın ot ve yabani otların arasından, beyaz bir gül belirdi. ...

LEAVE A REPLY

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Comment

Name *

Email *

Website

Logo

HAKKIMIZDA GİZLİLİK POLİTİKAMIZ

hikayevakti.com © 2016

Logo

Logo

Ana Sayfa

Yaşa Göre Hikayeler

Masallar

Destanlar

Efsaneler

Dünya Klasikleri

Eğitim

Hikayenizi Ekleyin

Rüya Tabirleri

Kadına Dair

İletişim

Cevap: How are you live true location ? En iyi seçermisin

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years