Soru: 300 kelimelik ingilizce gecirdigimiz bir tatil kompozisyonuna ihtiyacim var lutfen orta seviyede bir tane yazabilir misiniz​

Cevaplar 1

Cevap:

Paris’te Yaz Tatili Planı Türkçe Çevirisi:

Geçen yaz Fransa’nın başkenti Paris’e doğru bir seyahate çıktık. Ben, erkek kardeşim ve köpeğimiz Dodo Paris’te geçireceğimiz günler için oldukça heyecanlıydık. Küçükken Paris’i hep merak ederdim. Sevdiğim filmlerde Paris’in sokaklarını sıklıkla görürdüm. Bir gün Paris’i ziyaret edeceğimi hiç düşünmezdim. Charles de Gaulle Havaalanı’na iniş yaptığımızda sabahın erken saatleriydi. Erkek kardeşim ile kruvasanlı bir kahvaltı etmeyi heyecanla bekliyorduk. İnanılmaz bir manzaraya karşı kruvasanlarımızı yedikten sonra, turistik yerleri gezmek için bir program oluşturduk. Eyfel Kulesi ziyareti ile başlayan programımız Louvre Müzesi gezimiz ile devam etti.

Buralarda bol bol fotoğraf çektik, şimdi dönüp baktığımda ne kadar eğlenceli vakit geçirdiğimizi bir kez daha görüyorum. Şansımıza hava oldukça sıcaktı. Turist olarak gittiğim yerlerde toplu taşıma araçlarını kullanmaktansa, gideceğim yerlere yürüyerek gitmeyi tercih ediyorum. Dodo bu alışkanlığımdan pek memnun olmasa da, Paris gezimizde de bu şekilde bir yol izledik. Uzun lafın kısası Paris gezisi bizim için, bol yürüyüşlü ve keyifli anlarla dolu bir anı olarak kaldı.

Antalya’da Yaz Tatili Planı Türkçe Çevirisi:

Geçen yaz Antalya’ya tatile gittim. Benim için unutulmaz bir tatil oldu. Deniz harikaydı. O sıcak havada yüzerek serinlemek bana çok iyi geldi. Tatilin ilk günü, yazlığa eşyalarımı yerleştirmekle geçti. Akşam kendime güzel bir sofra hazırladım ve müthiş manzaraya karşı keyifli bir yemek yedim. Yakın arkadaşlarımdan biri de oradaydı. Onunla harika bir sohbet ettik. Sabah olduğunda Manavgat Şelalesi’ni görmek üzere yola çıktık. Doğada olmak gerçekten insana kendini harika hissettiriyor. Orada biraz yüzdük, biraz güneşlendik. Antalya tatilim yüzmek ve güneşlenmekle geçti diyebilirim. Akşamları, şehir merkezinde hoş bir gezintiye çıkıyor, gündüzleri ise bol bol güneşlenip yüzüyordum. Eğer Antalya’ya tatile gitmek gibi bir planınız varsa, sizlere de bu şekilde bir tatil geçirmenizi öneriyorum!

EN İYİ SEÇERSEN SEVİNİRİM

KNK KOPYALAYIP ÇEVİRİDEN YAPARSIN GELMİYOR İNGİLİZCESİ KULLANIM DIŞI DİYOR

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years