Soru: I’m Nicole. I live in uptown. The buildings are smaller in here. You can walk everywhere in my hometown, you don’t need a car. The people have a lot of free time to do some activities like fishing, hiking…etc. In spring the weather is rainy and cold and also sometimes it is stormy. In winter it is snowy and cold, I don’t like this season because I feel depressed in cold weathers but in summer you can see the sun and enjoy hot weather E-Read the text and circle True or False ( Paragrafı okuyunuz ve doğru ise ‘T’ yada yanlış ise ‘F’ şıkkını seçiniz ) (5*3:15pts) 1- You can see skyscrapers at Nicole’s hometown T / F 2-She feels scared in cold weathers T / F 3-The weather is bad in spring and winter T / F 4-The people are busy in the uptown T / F 5-There isn’t traffic jam in her hometown T / F yarın sınav var pls cevaplar hızlı biraz

Cevaplar 2

Cevap:

1)F

2)T

3)T

4)F

5)T

En iyi seçersen sevinirim ♥️

Cevap:

Kolay gelsin

Açıklama:

Masal ALGAN

Cevap:

Cevap:

  1. f
  2. f
  3. t
  4. ..
  5. t

Açıklama:

Ben Nicole. Ben şehir dışında yaşıyorum. Buradaki binalar daha küçük. Memleketimde her yere yürüyerek gidebilirsiniz, arabaya ihtiyacınız yok. İnsanların balık tutmak, yürüyüş yapmak gibi bazı aktiviteler yapmak için çok fazla boş zamanı var. İlkbaharda hava yağmurlu ve soğuktur ve bazen fırtınalı olur. Kışın karlı ve soğuk, bu mevsimi sevmiyorum çünkü soğuk havalarda depresif hissediyorum ama yazın güneşi görebilir ve sıcak havanın tadını çıkarabilirsiniz.

E-Metni oku ve True or False'u daire içine al ( Paragrafı okuyunuz ve doğru ise ‘T’ yada yanlış ise ‘F’ şıkkını seçin ) (5*3:15pts)

1- Nicole'ün memleketi T/F'de gökdelenler görebilirsiniz

2-Soğuk havalarda korku hisseder T/F

3-İlkbahar ve kış aylarında hava kötü T/F

4-İnsanlar şehir dışında T / F'de meşgul

5-Memleketinde trafik sıkışıklığı yok T/F

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years