Soru: acil ingilizce resmi bir şikayet mektubu yazar mısınız? konu:Yerel belediyeniz, otobüslerde 18 yaş altı ucuz seyahat vermeyi durdurmaya karar verdi. Gençler ve çevre için neden kötü olduğunu açıklayan bu karar hakkında bir şikayet mektubu (120-150 kelime) yazın.​

Cevaplar 1

Cevap:

Istanbul Metropolitan Municipality is a municipality in Istanbul, Turkey.

As an Istanbul resident, I am dissatisfied with the municipality's decision to eliminate low-cost travel for those under the age of 18. We, as young people, have not yet been able to find work, so we travel and have fun with the money we get from our family, and we are disappointed to learn that our right has been taken away from us. We want to be able to visit the city where we live in comfort and without having to worry about money. We, the country's youth, think that making this request is our most natural right. I hope you are able to come up with a solution as soon as feasible.

Quite simply, supply and demand.

(İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne.  

Bir İstanbul vatandaşı olarak belediyenin vermiş olduğu 18 yaş altı bireylere ucuz seyahat fiyatlandırmasının kaldırılmasından oldukça şikayetçiyim. Biz gençler henüz bir iş sahibi olamadığımız için maalesef ailelerimizden aldığımız harçlıklarla gezip eğleniyoruz ve bu hakkımızın elimizden alındığını görmek bizi hayal kırıklığına uğrattı. Kendi yaşadığımız şehri rahatça ve parasını düşünmeden gezmek istiyoruz. Bu ülkenin gençleri olarak bu isteğimizin de en doğal hakkımız olduğuna inanıyoruz. En yakın zamanda çözüm bulmanız dileğiyle.  

Saygılarımla arz ve talep ederim. )

iyi çalışmalar!

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years