Cevap:
Türkçeleri:1- Sushi Pirincini Hazırlayın 2- Nori ile Pirinci Buluşturun 3- İç Dolguları Yerleştirin 4- Sushiyi Sıkıca Sarın 5- Sushiyi Kesin 6- Sushinizi Süsleyin 7- Sushinin Olmazsa Olmaz SoslarıSoya Sosu: Japon mutfağında en çok tercih edilen bu sos sushinin en çok tercih edildiği soslardan biri. Fakat soya sosu ile sushinin birleşmesinde dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Sushinin pirinç kısmı değil iç dolgulu olan kısım soyaya batırılıyor çünkü pirinç sosu emerse sushiniz dağılabilir ve tadı değişebilir. Wasabi: Aynı isimdeki bitkinin kökünden elde edilen acı bir sostur. Soya sosu ile birlikte kullanılarak tercih edilir. Çok acı aromaya sahip olduğu için dikkatli olunmasında fayda var. Gari: Zencefil kökünden elde edilen bir turşudur. Hafif tatlımsı bir tada sahiptir ve farklı bir sushi yemek isterseniz bu turşuyu yiyerek ağzınızdaki tadı nötrleyebilirsiniz.İngilizceleri:1- Prepare Sushi Rice 2- Bring Nori and Rice Together 3- Place Inner Fillings 4- Wrap Sushi Tightly 5- Cut the Sushi 6- Decorate Your Sushi 7- Must-Have Sauces for SushiSoy Sauce: This sauce, which is the most preferred in Japanese cuisine, is one of the most preferred sauces in sushi. However, there is a point to be considered when combining soy sauce and sushi. The stuffed part of the sushi, not the rice part, is dipped in soybean because if the rice absorbs the sauce, your sushi may disperse and its taste may change. Wasabi: It is a hot sauce obtained from the root of the plant of the same name. It is preferred to be used with soy sauce. It is useful to be careful as it has a very bitter aroma. Gari: It is a pickle made from ginger root. It has a slightly sweet taste and if you want to eat a different sushi, you can eat this marinade to neutralize the taste in your mouth.
Yazar:
twizzlerqg9t
Bir cevabı oylayın:
9