Soru: arkadaşlar bana bir robot araştırmısınız?ingizlice olucak 5-10 cümle olsun robotun özelliklerini yazın adını unutmayın boş ve bilmeyen yazmasın bildirilir. int. bakabilirsiniz güzel yapanı en iyi seçicem yazabiliyorsanız Türkçesinde yazın başarılar​

Cevaplar 1

Cevap:

Merhabalar!

Robot nedir?

  • Robotlar günlük hayatta işimizi aşırı denecek şekilde kolaylaştıracak şekilde tasarlanmıştır . Çamaşır makinesi vb. makineler robottur . Genellikle filmlerde gördüğümüz veya videolarda gördüğümüz fakat bizde olmadığı makinelerdir . Genellikle haraketleri insanları andırmaktadır . Çoğu robot metalden yapılmıştır . Bir şeyin bir sürü programlarca yapıldığı şeydir . Bir robotu yapan kişinin yazılıma merakı vardır . Çoğu robot kumandayla veya elektrikle çalışır .

Rastgele bir robot Türkçe diliyle anlatalım.

  • Hayatımızda birçok robotla rastlarız . Fakat bu robot diğer robotlardan çok daha farklıdır . Fakat benim bu düşündüğüm robot engelli bireylerle anlaşacak bir robottur . Bu engelli bir bireyle işaret diliyle anlaşabilecek bir robot olabilir . Yani bu robot insanlara çok yararlı vardır . Bazı kişilere işaret dilini öğretebilir ve bazı kişilerle de işaret diliyle konuşabilir . Bu robot sadece bu özellikle de kalmıyor . Yan özelliğide insanların işaret dilini anlayıp bu insanoğlunun emirlerini yerine getirmesidir . Bu robot sayesinde çoğu kişi bence işaret dilini anlayabilir . Yani bu robot çok yararlı olacaktır .

Bu robotu İngilizce diliyle anlatalım.

  • We come across many robots in our lives. But this robot is very different from other robots. But this robot that I am considering is a robot that will get along with people with disabilities. This could be a robot that can communicate with a disabled individual in sign language . So these robots are very helpful to humans. He can teach sign language to some people and speak sign language to others . This robot doesn't just stay with this feature. Its side feature is that people understand the sign language and follow the orders of this human being. Thanks to this robot, I think most people can understand sign language. So this robot will be very helpful .

Hep havlayan insanlar var..

#helpful

#havhav

answer img
answer img

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years