Soru: İnternette hayvan evleri ve habitatları hakkında bilgi edinin. İngilizce acill​

Cevaplar 1

Cevap:

Merhaba

Habitat: Hayvanların ve diğer canlıların yaşamlarını sürdürmek için bulundukları yaşam alanı demektir.

Sırayla hayvanların habitatları şu şekildedir:

  • Kutup bölgesi: Hayatta kalmak için çok zor bir yer. Ortalama kış sıcaklıklarıyla çok soğuk olduğu bilinmektedir. Bu düşük sıcaklıklar, hayvanların hayatta kalmalarını sağlayan uyarlamalara sahip olmasını gerektirir. Kutup ayısı, beluga balinası ve kutup tilkisi gibi hayvanlar kutup bölgelerinde yaşayabilirler.
  • Yağmur ormanları: Yüksek yağışla kategorize edilmiş bir alandır. Yüksek yağış miktarının yanı sıra, tropik yağmur ormanları ortalama yüksek sıcaklıklara sahiptir.. Toco toucan, jaguar ve heliconia tropik yağmur ormanlarında bulunabilecek canlılardır.

  • African Savanna , yıl boyunca yüksek sıcaklıklara ve yaz aylarında çok miktarda yağışa sahip, tropik bir otlak habitatıdır. Büyük miktarda ot büyümesi olmasına rağmen, büyük bir ağaç nüfusu yoktur. Bu çevre geniş ve çeşitli canlılar topluluğunu destekler. Zebralar Afrika Savanası'nda yaşayan canlılara örneklerdir.

  • Çöl: Büyük Havza Çölü, Mojave Çölü, Sonoran Çölü ve Chihuahuan Çölü bilinen çöllerden birkaç tanesidir. Çok az yağış alırlar. Çok az su almasının yanı sıra, gündüz aşırı yüksek sıcaklıklara ve gece aşırı düşük sıcaklıklara da sahip olabilirler. Çöl tilkisi, deve bu bölgede yaşayan canlılardan bazılarıdır.

Başarılar

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years