Soru: Naughty Nedim ozet ing lutfen cok lazim​

Cevaplar 1

Cevap:

Cevap:  Türkçe Çeviri hali

Açıklama:

Yaramaz Çocuk Özet

Yaramaz Çocuk Özet Dilek Tarıncı, Yaramaz Çocuk romanı ile okurlarına Masal karakteri vasıtası ile kitaplardaki masalların İstanbul’daki gerçek halini anlatıyor.

Yaramaz Çocuk ÖzetDilek Tarıncı, Yaramaz Çocuk romanı ile okurlarına Masal karakteri vasıtası ile kitaplardaki masalların İstanbul’daki gerçek halini anlatıyor.Masal, yetimhanede büyüyen ve her çocuk gibi masallar nedeni ile güzel hayalleri olan genç bir kızdır. Yaşı 18’e geldiğinde yetimhaneden ayrılmak zorunda kalır. Yetimhanedeki müdürü ona İstanbul’daki bir kolej için burs ayarlar ve bu yüzden de Masal İstanbul’un yolunu tutar.

Yaramaz Çocuk ÖzetDilek Tarıncı, Yaramaz Çocuk romanı ile okurlarına Masal karakteri vasıtası ile kitaplardaki masalların İstanbul’daki gerçek halini anlatıyor.Masal, yetimhanede büyüyen ve her çocuk gibi masallar nedeni ile güzel hayalleri olan genç bir kızdır. Yaşı 18’e geldiğinde yetimhaneden ayrılmak zorunda kalır. Yetimhanedeki müdürü ona İstanbul’daki bir kolej için burs ayarlar ve bu yüzden de Masal İstanbul’un yolunu tutar.Masal için İstanbul tam bir masal dünyasıdır. Yeni hayatına başlamak için yola koyulduğunda çevresinde farklı iyi insanlar ve beyaz atlı bir prens hayal etmektedir. Fakat İstanbul ona hayallerinden ve masallarından çok farklı bir hayat sunmaya hazırlanır. Bu yeni hayatın baş rol oyuncusu ise Rüzgar’dır.

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years