Soru: Arkadaşlar bir arkadaşımla kavga ettim sizce hangimiz haklı? şimdi ben birisine aşık oldum dedi bende her önüne gelene aşık oluyorsun dedim hep dediğim için sorun olmayacağını düşündüm çünkü daha önce hiç böyle tepki vermemişti. İşte sonra en nefret ettiğim şey insanların nasıl olduğum hakkında beni eleştirmesi dedi kavga çıkcağını ozaman sezdim sonra bana bak dedi bende ironi anlamında belediye baksın sana (!) yazdım daha da sinirlendi ironinin sırası değil falan dedi sonra benim sevdiğim çocuğa laf attı en azından ben senin gibi beni üzen dalga geçen bana k4für eden birisine takıntılı aşık değilim dedi bende artık onu sevmiyorum dedim görecez sevip sevmediğini yazdı diğer arkadaşım onu savundu sen haksızsın dedi bana sonra bunun biyerleri daha da kalktı hani birisi savundu ya sonra baya birbirimize laf attık onu savunan arkadaşım bu sefer ona yeter artık sende ikide bir aşık olma sıktı dedi kavga bitince bu geldi bana özelden yazdı dediki işte her şey senin yüzünden hatalı olan sensin senin yüzünden kankam bana öyle şeyler söyledi bunları sen onun aklına soktun falan diğer arkadaşlarıma yazmış çocukluk yapıyor demiş bi zaman sonra diğer arkadaşlarımızada -ortak arkadaşlarımız- soğuk yapmaya başladı benim yüzümden herkesle arası açıldı yazdım bir arkadaşıma arkadaşım onu ss atmış oda evet doğru söylüyor o hatalı onun suçu onun yüzünden herkesle aram açıldı sende beni rahatsız ediyorsun yazmış kim haklı sizce..

  • drugie-predmety

    Konu:

    Mantık
  • Yazar:

    micah
  • Oluşturulma Zamanı:

    2 yıl önce

Cevaplar 2

Cevap:

Cevap:

kimse haklı deyil insanların aşkı yani ama yinede sen şakasına demişsin bukadar büyük tepki vermesi saçma arkadaşını savunan arkadaşında sonradan niye böyle ona yeter fln demiş gereksiz böyle yapacaksa savunmasaymis neyse takma kafana

Cevap:

Senin için üzüldüm geçmiş olsun...

Hikayeyi özet olarak geçmişsin ama ben senin hatalı olduğunu düşünmüyorum dışardan bakan biri açısıyla. Bence arkadaşın biraz fazla alınganlık yapmış. Onu savunan arkadaşı da biraz ondan korkuyormuş da o yüzden sana öyle söylüyormuş gibi geldi. Yinede ben senin yerinde olsam ona hiç cevap vermezdim , takmazdım yani. Zaten sonradan yaptığı alınganlığı anlar bence. Eğer o kişiye değer vermiyorsan sözlerininde senin için kıymetinin olmaması gerekir. Daha iyi arkadaşlıklar yapabilirsin bence bu şekilde hayatın daha olumlu geçer.

UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR :)

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years