Soru: Karanlık yağmurlu bir gece yağmur yağıyor fırtına var gök gürlüyor ve siz sabaha karşı 02.00 de tek başınıza ıssız bir yolda araba ile gitmektesiniz. Arabanız iki kişilik. Biraz ileride otobüs durağında 3 kişi bekliyor. Birincisi bir doktor sizi daha önce geçirdiğiniz kalp krizinden kurtarmış. İkinci kişi çok yaşlı ve hasta neredeyse ölmek üzere olan birisi. Üçüncüsü hayatınızın rüyası her zaman tanışmak için can attığınız birisi. Hava gittikçe kötüleşiyor ve arabanızda sadece bir kişiye yer var Böyle bir durumda ne yapardınız? Not= lütfen soruyu silmeyin lazım ve lütfen güzelce cevaplar verin... ⭐​

Cevaplar 1

Cevap: • SƏLAM •

Karanlık yağmurlu bir günde sabaha karşı 2.00'de tek başıma araba kullanırken bir otobüs durağında 3 kişi görüyorum. Arabamda bir kişiye yer var. Gördüğüm insanlardan biri benim hayatımı kurtaran doktor, diğer çok hasta olan yaşlı bir insan ve sonuncusu ise tanışmak için can attığım kişi.

Hangisini almam gerektiği hakkında net bir cevap verilmez. Bu soruyu herkes farklı bir şekilde cevaplayabilir. Bu insanların karakter özelliklerini anlamak için yapılan testin sorudur. Bu soruları çözerken maksimum kaç insanı mutlu edebiliriz, buna bakmamız gerekiyor.

Burada herkesi mutlu edebilecek bir yöntemimiz var.

• 1. Araba iki kişilik olduğu için benim yanıma sadece 1 kişi gelebilir.

• 2. Dışarıdakilerden birinin acilen hastaneye girmesi gerekiyor.

• 3. Dışarıdakilerden biri zaten hastanede çalışıyor.

Ben arabadan inip doktora anahtarımı verirsem o, yaşlı ve hasta insanı hastaneye götürebilir.

• 4. Ben arabadan inip otobüs beklerken tanışmak için can attığım insanın yanına gitmiş olurum, onu etkileyebilirim.

Başarılar,

#ßySurgeøn | Rehberim ❤️

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years