Soru: Boşuna yaşıyoruz. Her şey boş. Mesela lgs ye girdim 3 gün önce. İyi bir liseye gitsem ordan yurt dışı bağlantılı bir üniversite kazansam. Yurtdışında yaşasam. Çok güzel bir hayatım olsa. Çok mutlu olsam. Ne olacak. Veya . Kötü bir liseye girsem ordan da sıradan bir üniversite. Türkiye’de yaşamımı sürdürsem. Gece gündüz çalışsam. Ne olacak ki. Ne fark eder. Her türlü sonumuz aynı. Sonsuzluk… Ne fark eder… ?

Cevaplar 2

Cevap:

Cevap:

Açıklama:

Bu şekilde düşünmenin nedenini henüz yeni girmiş olduğun LGS 'ye bağlıyorum ve ona göre cevap vereceğim. Öncelikle hepimiz bu dünyada birçok sınavla karşılaşıyoruz ve karşılaştığımız her sınavdan daha zor bir sınavla karşılaşma ihtimalimiz de biz yaşadığımız sürece devam edecektir. Sınavlara elbette gereken önemi vermeliyiz ancak bu şekilde karamsar düşünmek bizim stres seviyemizi yükseltmekten, ruh sağlığımızı ise olumsuz etkilemekten başka bir işe yaramayacaktır. Hayatta her şey sınav, hep bir sınava tabii tutuluyoruz. Ruh sağlığını ve fiziksel sağlığını korumak önceliğin olsun, daha yeni başlıyorsun her şeye. ''Elimden geleni yaptım'' diyebilmen senin en büyük başarın. Kendine ve hayatına değer vermeyi öğrenmeni diliyorum.

Cevap:

Açıklama:

Böyle düşünmemelisin bence benim de 8 gün sonra yks sınavım var çok yorgunum artık uyuyabilmek istiyorum fakat böyle hiç düşünmedim ve daha çok küçük ve gençsin hayatın güzelliklerine odaklanmaya çalış hep bi pozitif yön bulmaya çalış pozitif düşünmelisin ki pozitif bakabilesin herşeye

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years