Cevap:
Yemek söz konusu olduğunda neyin normal neyin garip olduğunu söylemek zor, hepsi bireyin zevkine ve dünyanın hangi bölgesinden geldiğine bağlı. Bir kişinin kabusu başka birinin inceliğidir. İşte dünyanın dört bir yanından en tuhaf (veya en normal) yiyecek türlerinden birkaçı.
Haggis (İskoçya) Dünyaca ünlü bir yemek olan haggis koyunların bir çok insanın çöpe atacağı kısımlarından yapılır. Kalp, ciğer ve ciğer soğan, baharat ve yulaf ezmesi ile karıştırıldıktan sonra koyun midesine konur ve üç saat kaynatılır.
Beyin Sandviçleri (ABD) Bunlar geçmişte olduğu kadar yaygın değil. Ama Ohio ' nun bazı bölgelerinde hamburger ekmeği üzerinde servis edilen kızarmış beyinleri hala yiyebilirsiniz. Beyinlerin fazla tadı yok, bu yüzden sandviçleri bol soslu yiyorsunuz.
Böcekler (Asya, Afrika ve Güney Amerika) birçok böcekler protein bakımında yüksektir ve önemli yağ asitleri ve vitaminler içerir. Tayland 'da sokakta satılan kızarmış çekirge, cırcır böceği, akrep ve solucan bulmak yaygındır. Kamboçya' da kızarmış tarantula bir inceliktir; insanlar bacakları i