Cevap:
Işığın yetersiz olduğu durumlarda ortaya çıkan sonuçlar
Işığın yetersiz olduğu durumlarda ortaya çıkan sonuçlar- Işığın yetersiz olması görüş kalitemizi düşürdüğü için yapılan işin de kalitesi düşebilmektedir.
Işığın yetersiz olduğu durumlarda ortaya çıkan sonuçlar- Işığın yetersiz olması görüş kalitemizi düşürdüğü için yapılan işin de kalitesi düşebilmektedir.- Işığın kısa süreli yetersiz olduğu durumlarda, gözlerde zorlanma ve yanma vb. gibi belirtiler ortaya çıkabilmektedir.
Işığın yetersiz olduğu durumlarda ortaya çıkan sonuçlar- Işığın yetersiz olması görüş kalitemizi düşürdüğü için yapılan işin de kalitesi düşebilmektedir.- Işığın kısa süreli yetersiz olduğu durumlarda, gözlerde zorlanma ve yanma vb. gibi belirtiler ortaya çıkabilmektedir.- Işığın uzun süre yetersiz olduğu durumlarda göz bozukluklara neden olabilmekte ve migren ataklarına yol açabilmektedir.
Işığın yetersiz olduğu durumlarda ortaya çıkan sonuçlar- Işığın yetersiz olması görüş kalitemizi düşürdüğü için yapılan işin de kalitesi düşebilmektedir.- Işığın kısa süreli yetersiz olduğu durumlarda, gözlerde zorlanma ve yanma vb. gibi belirtiler ortaya çıkabilmektedir.- Işığın uzun süre yetersiz olduğu durumlarda göz bozukluklara neden olabilmekte ve migren ataklarına yol açabilmektedir.- Yetersiz aydınlatmanın işyerlerinde verim düşüklüğüne ve kişinin moral ve fiziksel sağlığı üzerinde kötü sonuçları olacaktır.
Işığın yetersiz olduğu durumlarda ortaya çıkan sonuçlar- Işığın yetersiz olması görüş kalitemizi düşürdüğü için yapılan işin de kalitesi düşebilmektedir.- Işığın kısa süreli yetersiz olduğu durumlarda, gözlerde zorlanma ve yanma vb. gibi belirtiler ortaya çıkabilmektedir.- Işığın uzun süre yetersiz olduğu durumlarda göz bozukluklara neden olabilmekte ve migren ataklarına yol açabilmektedir.- Yetersiz aydınlatmanın işyerlerinde verim düşüklüğüne ve kişinin moral ve fiziksel sağlığı üzerinde kötü sonuçları olacaktır.İşçi Sağ.İş Güv.Tüz. Madde 16: İşyerlerinin gün ışığıyla yeter derecede aydınlatılmış olması esastır. Şu kadar ki, işin konusu veya işyerinin inşa tarzı nedeniyle gün ışığından faydalanılamayan hallerde yahut gece çalışmalarında, suni ışıkla yeterli aydınlatma sağlanacaktır…
Işığın yetersiz olduğu durumlarda ortaya çıkan sonuçlar- Işığın yetersiz olması görüş kalitemizi düşürdüğü için yapılan işin de kalitesi düşebilmektedir.- Işığın kısa süreli yetersiz olduğu durumlarda, gözlerde zorlanma ve yanma vb. gibi belirtiler ortaya çıkabilmektedir.- Işığın uzun süre yetersiz olduğu durumlarda göz bozukluklara neden olabilmekte ve migren ataklarına yol açabilmektedir.- Yetersiz aydınlatmanın işyerlerinde verim düşüklüğüne ve kişinin moral ve fiziksel sağlığı üzerinde kötü sonuçları olacaktır.İşçi Sağ.İş Güv.Tüz. Madde 16: İşyerlerinin gün ışığıyla yeter derecede aydınlatılmış olması esastır. Şu kadar ki, işin konusu veya işyerinin inşa tarzı nedeniyle gün ışığından faydalanılamayan hallerde yahut gece çalışmalarında, suni ışıkla yeterli aydınlatma sağlanacaktır…Kaynak: https://www.nedir.org/soru/isigin-yetersiz-oldugu-durumlarda-hangi-sonuclar-ortaya-cikar
Açıklama:
kolay gelsin♡