"Türkler gayet az yerler. Sofra zevkine pek az doskündürler. Bir parça ekmekle beraber tuz, soğan ve yoğurt bulurlarsa yemek için başka soy aramazlar. Yoğurt hem besleyici hem de hazmi kolaydır. Korvansarayların hepsinde bu yoğurt mutlaka bulunur. Üzüm, visne gibi kuru yomisleri sıcak suda kaynatıp toprak tabaklar içine koyarlar. Bir de pirinçten yapılan yemekleri vardır. Üzerine koyun ve kuzu eti koyarlar." (Busbecq, Türkiye'yi Böyle Gördüm, s.24.) Türkiye hakkında yazılmış olan bir eserden alıntılanan parçaya göre, aşağıdakilerden hangisine ulaşılamaz? A) Türk sofralarında yogurt önemlidir. B) Yemek kültüründe geçmişten günümüze benzerlikler vardır. C) Avrupa yemek kültürü en çok Türklerden et- kilenmiştir. D) Kervansaraylarda yemek hizmeti de verilir. ACİLLL