Soru: Taehyung(V) hayatı nedir kısaca

Cevaplar 1

Cevap:

Cevap:

V, 30 Aralık 1995'te Güney Kore'nin Daegu kentinde dünyaya geldi ve Geochang County'de büyüdü. Üç kardeşin en büyüğü olan Kim Taehyung, ilkokulda profesyonel bir şarkıcı olmaya karar verdi ve ardından ortaokulun başlarında saksafon dersleri almaya başladı. Bu öğrenimde kendisine, babası yardımcı oldu. Daegu'da gerçekleşen bir seçmeyi geçtikten sonra Big Hit Entertainment ajansında stajyer olarak başladı.

Kim Taehyung, 2014 yılında, grup arkadaşı Jimin'in de bulunduğu Kore Sanat Lisesi'nden mezun olduktan sonra Global Cyber Üniversitesi'ne kaydoldu.

Açıklama:

Müzik Kariyeri

13 Haziran 2013'te çıkışını üyesi olduğu grup BTS'in "2Cool 4Skool" albümünün çıkış şarkısı "No More Dream"'i yayınlayarak resmi olarak çıkışını yapmış oldu. V ilk bestesini grubun The Most Beautiful Moment in Life, Part 1 albümündeki 3.şarkı "Hold Me Tight" 'ın sözlerini ve Slow Rabbit ile müzik prodüksüyonluğunu yapmıştır.

13 Haziran 2013'te çıkışını üyesi olduğu grup BTS'in "2Cool 4Skool" albümünün çıkış şarkısı "No More Dream"'i yayınlayarak resmi olarak çıkışını yapmış oldu. V ilk bestesini grubun The Most Beautiful Moment in Life, Part 1 albümündeki 3.şarkı "Hold Me Tight" 'ın sözlerini ve Slow Rabbit ile müzik prodüksüyonluğunu yapmıştır.V ayrıca 2016 KBS2'in Hwarang: The Poet Warrior Youth adlı tarihi K-drama'da oyuncu olarak çıkışını yaptı. Grup arkadaşı Jin ile dizinin soundtrack'i "Even If I Die, It's You" için işbirliği yaptı. V, 8 Haziran 2017'de BTS'in 4.yılını kutlamak için bestelediği ve grup arkadaşı RM ile söylediği şarkı "4 o'clock" 'u yayınladı. 2020'nin nisan ayında Sweet Night şarkısını ve 2020'nin son haftasında hayranları için Snow Flower adlı şarkısını yayınladı.

answer img

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years