Soru: Selam.Bana K-pop grubu olan "Twice" hakkında bilgi vermenizi istiyorum. Grup uyeleri hakkinda tek tek bilgiler yazarsaniz sevinirim.-Açıklayıcı olsun-Opti Adayı sorusudur. Dikkate alınız.Kolay Gelsin!​

question img
  • muzyka

    Konu:

    Müzik
  • Yazar:

    makai
  • Oluşturulma Zamanı:

    1 yıl önce

Cevaplar 2

Cevap:

Merhaba✨ Twice (Hangul: 트와이스; Japonca: トゥワイス), 2015 yılında Sixteen isimli reality programı aracılığıyla JYP Entertainment tarafından oluşturulan dokuz üyeli K-Pop kız grubudur. Grup 9 üyeden oluşmaktadır: Nayeon, Jeongyeon, Momo, Sana, Jihyo, Mina, Dahyun, Chaeyoung, ve Tzuyu.

Üyeler: Nayeon; Jeongyeon; Momo; Sana; Jih...

Müzik şirketi: JYP Entertainment, Republic Re...

Tarzlar: K-pop; J-pop; bubblegum pop; dans-p...

Umarım yardımcı olabilmişimidir :)

İYİ DERSLER

#Defne Demircan

Cevap:

Merhaba!

Twice: 2015 yılında 'Jyp Entertainment' tarafından oluşturulan 9 üyeye sahip güney koreli kız grubudur. Gruptaki üyeler;

- Chou Tzu-Yu (Tzuyu): 14 Haziran 1999 yılında (23 yaşında) Tayvan'da doğmuştur. Boyu 170 cm'dir. Gruptaki pozisyonu lider dansçı, vokalist, görsel ve maknaedir. Tzuyu Tayvanlı ilk kadın idoldür.

- Son Chae-Young (Chaeyoung): 23 Nisan 1999 yılında (23 yaşında) doğmuştur. Boyu 159 cm'dir. Gruptaki pozisyonu ana rapçi ve vokalisttir. Chaeyoung bazı sesleri taklit etmekte çok iyidir.

- Kim Da-Hyun (Dahyun): 28 Mayıs 1998 yılında (24 yaşında) doğmuştur. Boyu 159 cm'dir. Gruptaki pozisyonu lider rapçi ve vokaldir. Dahyun piyano ile ilgilenmektedir ve parlak beyaz bir tene sahip olduğu için ona 'tofu' diye hitap (takma isim) ederler.

- Park Jihyo (Jihyo): 1 Şubat 1997 yılında (25 yaşında) doğmuştur. Boyu 160 cm'dir. Gruptaki pozisyonu lider, ana vokaldir. Ayrıca gruptaki en uzun süre (10 yıl) stajyer olan kişidir.

- Myoui Mina (Mina): 24 Mart 1997 yılında (25 yaşında) San Antonio, Teksas'ta doğmuştur. Boyu 163 cm'dir. Gruptaki pozisyonu lider dansçı ve vokaldir. Ayrıca Mina uzun yıllardır bale ile de ilgilenmektedir.

- Yoo Jeong-Yeon (Jeongyeon): 1 Kasım 1996 yılında (25 yaşında) doğmuştur. Boyu 167 cm'dir. Gruptaki pozisyonu lider vokaldir. Twice'ın annesi olarak bilinir.

- Hirai Momo (Momo): 9 Kasım 1996 yılında (25 yaşında) Japonya'da doğmuştur. Boyu 163 cm'dir. Gruptaki pozisyonu ana dansçı, vokalist, al rapçidir. Gruba dans becerileri sayesinde dahil olan Momo dans makinesi olarak seçilmiştir.

- Minatozaki Sana (Sana): 29 Aralık 1996 yılında (25 yaşında) doğmuştur. Boyu 163 cm'dir. Gruptaki pozisyonu lider dansçı ve vokaldir. Sana eşsiz güzelliğe sahip yüzü ile 2017'nin en güzel 100 yüzü'nde 21. sırada, 2018'in en güzel 100 yüzü'nde 46. sırada bulunmuştur.

- Im Na-Yeon (Nayeon): 22 Eylül 1995 yılında (26 yaşında) doğmuştur. Boyu 163 cm'dir. Gruptaki pozisyonu lider vokalist ve grubun yüzüdür.

Grubun lideri 'Jihyo'

Gruptaki en büyük üye 'Nayeon'

Gruptaki en küçük üye 'Tzuyu'

Gruptaki en uzun üye 'Tzuyu'

Gruptaki en kısa üye 'Dahyun ve Chaeyoung'

Bu dokuz yetenekli üyeden oluşan grup 2016 yılında yayımladığı 'Cheer Up' single'ı ile keşfedilmeye başladı. 28 Haziran 2017'de resmi olarak Japonya'da çıkış yaptı. ( '#Twice' isimli albümü ile) Ve 'Twice Billboard Japan'ın' 2017 Yıl Sonu sıralamalarında üçüncü sıraya yerleşerek k-pop sektöründeki serüvenlerine başladılar. Grubun hayranlarına (fandom) verilen isim ''Once''dir. Twice'ın en son çıkan şarkısı 'Talk that Talk' ı hiç dinlediniz mi?

'Sonra önümde sen göründün, sıcak bir gülümsemeyle elini uzattın bana.

-xTaehyūng -hyérin

answer img
answer img
answer img
answer img
answer img

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years