Soru: "Fall Out Boy" ve "Twenty One Pilots" gruplarındaki üyeler hakında bilgiler yazınız. Ayrıntılı olsun. ​

Cevaplar 2

Cevap:

Cevap:

Fall Out Boy Chicago, Illinois kökenli bir Amerikan Punk-Rock grubudur. 2001 yılında Patrick Stump (vokal, gitar), Peter Wentz (bas gitar, yardımcı vokal, söz yazarı), Joe Trohman (gitar, yardımcı vokal) ve Andy Hurley (davul) tarafından kuruldu

Twenty One Pilots (ya da TWENTY ØNE PILØTS, kısaca TØP), Columbus, Ohio'da kurulmuş Grammy ödüllü Amerikan müzik ikilisi. Grup 2009 yılında Tyler Joseph ve grubun eski üyeleri Nick Thomas ile Chris Salih tarafından kuruldu. Nick ve Chris gruptan 2011 yılından ayrılınca ikilinin yerine baterist Josh Dun gruba katıldı.

twenty one pilotsu bende seviyorum :)

Cevap:

✨☔ MҽɾԋαႦα ☔✨

"Fall Out Boy" hakında bilgiler !

=> Fall Out Boy Chicago, Illinois kökenli bir Amerikan Punk-Rock grubudur. 2001 yılında Patrick Stump (vokal, gitar), Peter Wentz (bas gitar, yardımcı vokal, söz yazarı), Joe Trohman (gitar, yardımcı vokal) ve Andy Hurley (davul) tarafından kuruldu. Grup adını "The Simpsons" dizisindeki "Radioactive Man" adlı karakterin sağ kolu olan "Fall Out Boy" adlı çocuk karakterden almıştır.

İlk Yıllar!

=> 2002 senesinde Project Rocket grubuyla birlikte “Split” adlı bir EP çıkartan grup, 2003 senesinde Uprising Records etiketiyle “Fall Out Boy’s Evening Out With Your Girlfriend” adlı ilk albümünü yayınladı. Albüm sonrasında Chicago ve çevresinde performanslarda bulunarak dinleyici kitlesini genişleten ekip, aynı sene “Take This To Your Grave” adlı 3. albümünü Fueled By Ramen etiketiyle piyasaya sürdü.

=> “Take This To Your Grave” albümünden “Grand Theft Autumn/Where Is Your Boy” ve “Saturday” parçalarını single olarak yayınlayan Fall Out Boy, bu single’ların radyolarda sıkça yer almasıyla birlikte aynı sene Island Records ile anlaşma imzaladı.

=> 2004 senesinde “My Heart Will Always Be The B-Side To My Tongue” adlı akustik EP’yi yine Fueled By Ramen etiketiyle yayınlayan Fall Out Boy, bu EP’de ilk albümde yer alan bazı parçaların akustik versiyonlarıyla birlikte Joy Division klasiği “Love Will Tear Us Apart”ın akustik versiyonuna da yer verdi. EP’nin yanında hayranlarına bir de DVD sunan grup, 2005 senesinde basçı Peter Wentz’in intihar girişimiyle sarsıntı yaşadı.

=> 2005 senesinde Island Records etiketiyle “From Under The Cork Tree” adlı 3. albümüne imza atan Fall Out Boy, bu albümle Amerika listelerinde 9 numara olmayı başardı. İngiltere listelerinde ise 12 numaraya yerleşen albümden çıkan ilk single “Sugar We’re Goin’ Down”, Amerika listelerinde 9 numara olurken, MTV TRL’de zirveye yerleşti.

"Twenty One Pilots" hakkında bilgiler !

=> 2012 yılında Fueled by Ramen adlı kayıt şirketiyle anlaşma imzalamadan önce resmi olmayan iki albüm yayınladılar. 2009'da "Twenty One Pilots", 2011'de "Regional at Best" albümü çıktı. 2013 yılında kayıt şirketiyle birlikte çıkardıkları ilk-büyük albümleri olan "Vessel" albümü yayınlandı.17 Mayıs 2015 tarihinde ise yine aynı kayıt şirketi aracılığıyla "Blurryface" albümü çıktı."Stressed Out" ve "Ride" adlı başarılı single'ları içeren dördüncü albümleri Blurryface ile çığır açan bir başarıya imza attılar ve her şarkının Amerika Kayıt Endüstrisi Birliği'nden en az altın sertifika aldığı ilk albüm oldu.

=> "Heathens" single'ının piyasaya sürülmesi aynı zamanda grubu, tarihte iki single'ı Billboard Hot 100'de ilk beşe giren ilk alternatif sanatçı ve aynı anda iki single'ı Billboard'un ilk beşinde yer alan tarihteki üçüncü rock sanatçısı yaparak rekorda Beatles ve Elvis Presley'e katıldı. Ayrıca Alternatif Şarkılar listesinde on tane #1 numaralı şarkıya sahip olarak listede Linkin Park'tan sonra dördüncü olarak en bir numaralı şarkıya sahip sanatçı oldular. 5 Ekim 2018'de aynı kayıt şirketi aracılığıyla ise "Trench" albümü çıktı. 3 Yıllık aranın ardından 21 Mayıs 2021 gününde Scaled And Icy albümü yayınlandı.

=> Kølây Gəlsîn Bâşârīlâr.

=> Ūmârīm yârdīmcī ølmūşūmdūr.

#NehirYildiz0

#MissTeacher

#Lroxy

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years