Soru: Öncelikle merhaba, konunun müzik yazdığına bakmayın rasgele attım. Ben bu yazdan itibaren hızlı bir şekilde lgs için 8. sınıf konularını bitirmek istiyorum. Ama sadece öğrenmiş olmak için değil tamamen ANLAMAK istiyorum. Yaz tatilinin başlangıcı ile tüm derslerin konularını bitirebilir miyim? Kaç saat çalışmalıyım? Tecrübesi olan cevap yazabilir mi a bu arada seneye için tamamen kendimi teknoloji ortamından soyutlamam mı gerekiyor fen lisesi falan için birde (tonguç ve yazılıdayım DIŞINDA) güzel konu anlatımı kaynakları önerebilir misiniz ders ders -matematik,fen,inkılap.. SADECE TECRÜBESİ OLAN yazabilir mi?

  • muzyka

    Konu:

    Müzik
  • Yazar:

    sophie
  • Oluşturulma Zamanı:

    1 yıl önce

Cevaplar 2

Cevap:

Cevap:

2021 lgssine girdim ben yazdan baslamak bence cokta dogru değil zaten 2. donem calisma istegin falan hep gidiyo hem de erkenden baslarsan daha erken sıkilirsin diye dusunuyorum ama sen bilirsin yani

Cevap:

Açıklama:

öncelikle selam adım Can. 2020 lgs de 1.3 yüzdelik dilime girdim ve fen lisesinde okuyorum.

Yazdan itibaren lgs konularının tamamı değil de matematik için çabalayabilirsin. Çünkü matematik sınavların çoğunda eleyici kısım oluyor. Ben sınava gireceğim senenin yazında tonguçun 7den 8e setini almıştım ama bitiremedim çünkü bitmiyor. Sana tavsiyem matematiğe başlaman özellikle yeni nesil sorular karşısında tecrübe kazanman. Diğer dersler sene içinde çok rahat halledilebiliyor. Şimdiden çok kasmana da gerek yok kendini iyice motive et ve sınav sürecine adapte olmaya çalış zor bir süreç çünkü. Kendini tamamen soyutlama ne teknolojiden ne de özel hayatından. zaten bu dengeyi sağlayabilenler sınavı kazanabiliyor. Çok çalışmak önemli evet ama verimini aldığın saatlerin etkisi daha önemli. O yüzden çok çalışmak değil dengeli ve verimli çalışmak öncelikli hedefin olsun. Hedefini de şimdiden belirle çünkü seni çalışman için motive edecektir.

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years