Soru: çağdaş dönemin de bilinen çok ünlü üç sanatçının hayatı kısaca.ne çok kısa ne de çok uzun olsun kısa ve öz olsun başarılarr.

Cevaplar 1

Cevap:

Alban berg

Kitap satıcısı olarak çalışmaya başladığı 1904 yılında Schönberg ile tanıştı ve ondan sanatçı yönünü ifade etme tekniklerini öğrendi. 2 yıl sonra kitap satıcılığı işini bırakıp kendisini tamamen besteciliğe verdi. 25 yaşına kadar Schönberg ile çalışmaya devam etti. 1908'de Op.1 Piyano Sonatı'nı, 1910'da Op.

Paul Dukas

Yaşamı Paul Dukas, Paris'te doğdu ve müzik eğitimini o şehirde Paris Konservatıvarı'nda tamamladı. Konservatuvarda iken Fransız bestecileri ile, örneğin Georges Bizet, Claude Debussy, arkadaşlıklar kurdu. Konservatuvarı bitirdikten sonra hayatını müzik besteleme ve müzik kritikliği yapmaya adadı.

Franco Alfano

Franco Alfano, İtalyan opera ve klasik batı müziği eserleri bestecisi ve piyanist. İtalyan operasının Verismo akımının bir temsilcisidir. Giacomo Puccini'nin beklenmedik ölümü dolayısıyla bitmemiş son eseri olan Turandot'un finalini 1925-26'da besteleyip bitirmesi ile tanınmıştır.

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years