Soru: BTS’den Jungkook ve Taehyung’un hayatı. (boş cevaplar saniyesinde bildirilecektir)

Cevaplar 1

Cevap:

BTS

BTS, diğer adıyla Bangtan Boys, Hybe Corporation tarafından oluşturulan, 7 üyeden oluşan Güney Koreli grup. Grubun hayranlarına "ARMY" denmektedir. Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V ve Jungkook'dan oluşan yedili, albümlerinin çoğunu birlikte yazar ve birlikte üretir.

TAEHYUNG

Kim Tae-hyung ya da sahne adıyla V, Güney Koreli şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncudur. Güney Koreli erkek grubu BTS'in üyesidir.

Kim Tae-hyung ya da sahne adıyla V, Güney Koreli şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncudur. Güney Koreli erkek grubu BTS'in üyesidir.V, 30 Aralık 1995'te Daegu, Güney Kore'de doğdu ve Geochang County'de büyüdü. Üç kardeşin en büyüğüdür. İlkokulda profesyonel bir şarkıcı olmaya karar verdi ve ardından ortaokulun başlarında saksafon dersleri almaya başladı. Babası saksafon çalmayı öğrenmesine yardımcı oldu. Daegu'da gerçekleşen bir seçmeyi geçtikten sonra Big Hit Entertainment'ın stajyeri oldu. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

Kim Tae-hyung ya da sahne adıyla V, Güney Koreli şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncudur. Güney Koreli erkek grubu BTS'in üyesidir.V, 30 Aralık 1995'te Daegu, Güney Kore'de doğdu ve Geochang County'de büyüdü. Üç kardeşin en büyüğüdür. İlkokulda profesyonel bir şarkıcı olmaya karar verdi ve ardından ortaokulun başlarında saksafon dersleri almaya başladı. Babası saksafon çalmayı öğrenmesine yardımcı oldu. Daegu'da gerçekleşen bir seçmeyi geçtikten sonra Big Hit Entertainment'ın stajyeri oldu. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.2014 yılında, grup arkadaşı Jimin'in de bulunduğu Kore Sanat Lisesi'nden mezun olduktan sonra Global Cyber Üniversitesi'ne kaydoldu.

JUNGKOOK

Gerçek adı Jeon Jung-kook olan Jungkook 1 Eylül 1997 doğdu ve 23 yaşında. Güney Koren’nin Busan şehrinde doğan Jungkook’un bir erkek kardeşi var.  Jungkook ilkokul ve ortaokulu doğduğu şehir Busan’da okuduktan sonra ortaöğretimini Seul’daki Singu Ortaokulunda tamamladı.

KARIYERİ NASIL BAŞLADI?

KARIYERİ NASIL BAŞLADI?Başlangıçta bedmington oyuncusu olmayı hedefleyen Jungkook, 12 yaşındayken G-Dragon’un “Heartbraker” performasını televizyonda izledikten sonra ses sanatçısı olmayı kafasına koydu. Jungkook, 2011'de Daegu'daki seçmeleri sırasında Güney Kore’nin popüler yetenek yarışmalarından biri olan Superstar K'ye katılmış, seçilememesine rağmen yedi farklı eğlence şirketinden teklif almayı başarmış

Kariyerinin yükselişe geçtiği bu dönemde dans becerilerini geliştirmek için 2012 yazında Movement Lifestyle'dan dans eğitimi almak üzere Los Angeles'a gitti. Aynı yıl içerisinde çeşitli müzik-dans videolarında yer aldı. 2013 BTS üyesi olarak ” 2 Cool 4 Skool” müzik albümü ile başlangıç yaptı

UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR

IYI BAYRAMLAR

EN İYİ SEÇERSEN SEVİNİRİM

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years