Soru: doğada müzik ile ilgili kompozisyon yazabilir misiniz lütfen çok acil ben yazmaya çalıştım gerçekten tıkandım yardıma ihtiyacım var​

  • muzyka

    Konu:

    Müzik
  • Yazar:

    ramos
  • Oluşturulma Zamanı:

    1 yıl önce

Cevaplar 1

Cevap:

Müzik güzel sanatların sesli olanı ve ruha hitap edenidir. Dünyanın varoluşundan itibaren hayatımızda olan müziğin sakinleştirici özelliği vardır. Sinirlendiğimiz zaman müzik bizi sakinleştirerek düşüncelerimizden kurtulmamızı sağlar. Hayatın her alanında müziğin etkisinde kalırız.

Ruhumuza hitap eden müzik vazgeçilmezimizdir. İnsan ruhunun her parçasına hitap eder. Müziğin canlılar üzerinde yarattığı etki huzur ve rahatlıktır. Bazen müzikten etkilenerek ağlayabilir, üzüntülü zamanında mutlu olur her türlü etkilenir. Müzik doğrudan duygularımıza etki eder. Ruh halimizi değiştirdiği gibi düşünce yapımızı da etkilemektedir. İçimizdeki duyguları çok daha yoğun yaşatır. O an hissettiklerimizi fazlasıyla hisseder yaşarız. Müzik herkese hitap eder Beethoven sağır olmasına rağmen eser niteliği taşıyan besteleri ile tanınmıştır. İnsanın içinden gelen ve duygularını yoğun olarak yaşayabilen herkes etkilenir.

Müzik olmadan duygularımızı kaybederiz. Yaşadığımızı hissettiren müzik varlığımızı kanıtlamaktadır. İyi hissetmek ve ruhumuzu dinlendirmek için müzik dinleriz. İhtiyacımız olan değerleri çevremizdedir. Milyarlarca yıldır var olan müzik insan eli ile hayat bulmuştur. Doğa kendi müziğini kendi yaratır sadece dinlemesini bilmek gerekir.

answer img

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years