Soru: Okul birincisi konuşması (ortaokul 8.sınıf) mezuniyet töreni boş yazanlar bilidirilecek​

Cevaplar 2

Cevap: Okul birincisi olan bir kişinin konuşmasını hazırlayalım:

Herkese merhaba, ben Betül Şahiner. Okulumuzu, 8.sınıftan mezun bir öğrenci olarak birincilikle tamamlamış olmak benim için bir gururdur. Ve tabii ki bugün burada, sahnemizde, sizlerin karşısında, konuşma hakkına sahip olmak... Bunun için çok mutlu olduğumu dile getirmek isterim.

Öncelikle burada bulunan ve buraya kadar gelmiş olan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. Saygıdeğer öğretmenlerim ve sevgili arkadaşlarım sizlere de büyük bir teşekkür borçluyum elbette... Birinciliğimin kendi sorumluluklarım ve ders çalışma isteğimle yakından ilgisi olmasının yanı sıra sizlerin beni daima desteklemesi bana her zaman güç ve kuvvet verdi.

Bugünlere kadar gelmiş olmak ve okulumu birincilikle tamamlamış olmak yalnızca benim değil başta öğretmenlerim ve elbette ailemin destekleri sayesindedir. Onlara tekrardan minnettar olduğumu belirtiyorum.

Biricik okulumuz Turgay Ciner'in sevgili müdürü, müdür yardımcımız, koordinatörümüz ve okulumuz için emeği geçen herkesi burada anmak ve onlara da teşekkürlerimi sunmak benim için bir görevdir.

Bana verilmiş olan bu birincilik vasfını, benim gibi birinci olabilme isteğini içinde barındıran ve eğitim aşkıyla yanıp tutuşan tüm mezun arkadaşlarım adına saygıyla kabul ediyorum. Onların başarılarını da tüm içtenliğimle kutluyorum. Sevgiyle kalın. Teşekkürler...

Etkili bir konuşma nasıl yapılır?

https://eodev.com/gorev/5886698

#SPJ2

Başarılar. :)

Betullsahinerr

Cevap: Okul birincisi konuşması mezuniyet töreni

Değerli öğretmenlerim ve sevgili arkadaşlarım,

Bu özel günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Öncelikle tüm emektar öğretmenlerime çok teşekkür ederim. Okul dönemini birincilikle bitirmemde öğretmenlerimin büyük katkısı bulunuyor. Bir öğrenci olarak değerli öğretmenlerimin emeklerine layık olmak için var gücümle çalışıp çabaladım. Açıkça böylesine iyi öğretmenlere sahip olduğum için kendimi şanslı sayıyorum. Ayrıca saygıdeğer okul müdürümüz Esat Bey'e ve okul yöneticilerimize bizler için muhteşem bir mezuniyet töreni hazırladıkları için katkılarından ötürü ayrıca teşekkür ederim.

Bugün okul birinciliğim açıklandığı için çok mutluyum ancak bir o kadar da hüzünlüyüm. Canım arkadaşlarımdan ayrılmak benim için zor olacak. İnanıyorum ki yaşamımızın herhangi bir döneminde tekrar karşılaştığımızda kalbimizde aynı samimiyeti hissedeceğiz. Ortaokul 8.sınıfı hepimiz başarıyla bitirdik. Konuşmamı bitirirken sizleri çok sevdiğimi söylemek isterim. Tekrar görüşmek üzere... Hoşçakalın

  • Okul temsilcisi konuşması örnekleri sorusunun cevabı için aşağıdaki linke bakılabilir.

      https://eodev.com/gorev/9333384

      #SPJ2

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years