Soru: Frekansı yüksek insanların özellikleri nelerdir?

Cevaplar 1

Cevap:

Cevap:

Korku ağır bir titreşimdir (düşük frekans). Sükunet, huzur ve sevgi ise hafif titreşimlerdir (yüksek frekans). Espriler zor durumların çözüme ulaşmasını sağlayarak enerjiyi yükseltir. Sevgi kederli insanların şifa bulmasını sağlar. Yüksek ve hafif titreşimler, alçak ve ağır titreşimlerin dağılmasını sağlar. Kontrol edilmeyen panik duygusu bir yangın gibi hızla yayılırken, sakin kalan tek bir kişinin varlığı ateşi söndürmek ve herkesin korkusunu yatıştırmak için yeterlidir.

Öfke ve hiddet düşük titreşimli enerjilerdir. Ardında yatan duygular her zaman korku ve güçsüzlük hissedir. Sakin kalıp kendi içimize odaklandığımızda, yüksek titreşimler yaymayı sürdürürüz. Güçleniriz. Bu enerjiye sahip olduğumuzda kendi gerçeklerimizi dile getirebiliriz. Kendimizi nasıl hissettiğimizi sakince açıklayarak öfke ve hiddet gibi duygulardan arınabiliriz. Tek bir çürük elmanın aynı çuvaldaki bütün elmaları çürüttüğü bilinen bir gerçektir. Kötü bir insanın zayıf kişilerin yozlaşmasına sebep olabileceği şüphesizdir, fakat güçlü insanlara etki edemez. Ancak güçlü bir insan saf niyetli ve kararlı davranırsa kötü insanları olumlu bir biçimde etkileyebilir.

Hayvanların bizim farkına varmadığımız titreşimlere tepki gösterdikleri herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Korktuğunuz bir köpek size hırlayarak tepki gösterir. Bir at sizin korktuğunuzu hemen anlayarak ona göre davranır. Öğretmenler gergin ya da sıkıntılı olduklarında sınıflarındaki çocukların daha fazla yaramazlık ettiğini bilirler. Kendinizi güçlü, güven dolu ve sevecen hissettiğiniz zamanlarda, yaydığınız yüksek titreşim karşısında tüm varlıklar ve bitkiler olumlu tepkiler vereceklerdir.

Bir şeyi yapmak zorunda olduğunuz ya da yapmanız gerektiğini düşündüğünüz için yapmak, düşük titreşimli bir eylemdir. Suçluluk ya da zorunluluk hissi, bir şeyler yapmak için iyi sebepler değildir. Tutumunuzu değiştirdiğinizde ya da gerçekten yapmak istediğiniz şeyi yapmaya karar verdiğinizde, yüksek frekanslı enerji yaymaya başlarsınız.

Sadece bize keyif ve mutluluk veren şeyleri yapmaya ne kadar erken başlarsak, kendimizin ve etrafımızdaki insanların frekansını o kadar çabuk yükseltiriz.

Özgüven eksikliğinin sebebi kendi zihnimizde dönen olumsuz konuşmalardır. Karanlık hayal gücümüzden kaynaklanan bu konuşmaların düşük titreşim yaydığını söylemeye gerek yoktur. Diğer yandan, kendi değerimizi bilip özgüvenli bir tutum benimseyerek yüksek frekanslı ışık enerjisini etrafa yayarız.

Gerçekte kim olduğunuzu hatırlayın. Siz muhteşem bir varlıksınız. Güzel, inanılmaz, coşkun, hayat dolu bir varlıksınız. Bu gerçeğin farkına varıp bir ışık üstadı gibi davranırsanız, etrafınıza yüksek titreşimli enerjiler yayarsınız. Tek yapmanız gereken kim olduğunuzu keşfedip olduğunuz kişiyi kabullenmektir.

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years