Soru: merhaba arkadaşlar ben yakın zamandır bir küslük yaşadım bana ne yapmam gerek soylermisinjz ( kızım)​

Cevaplar 2

Cevap:

Cevap:

Arkadaşsa eğer ve sık sık görüşmek zorunda kalıyorsanız (sınıftansa mesela ) ortak arkadaşlarınızı kendi tarafına çekmeye başlayacaktır. Sen buna izin verme ve diğerleriyle samimi ol. Benim küstüğüm kız böyle yapmıştı bende izin vermeden daha samimi oldum. Eğer laf atarsa gül geç en çok canını bu acıtır. Cevap verme. Bizim sınıfa taklıcak biri yoktu o yüzden farklı sınıftan biriyle tanıştım. Voleybol oynarken. Sende öyle yapabilirsin.

Açıklama:

Ben en yakın arkadaşımla küstüm. Benim koluma vurdu bende kolunu çevirdim. Damarı patlamış. Ve parmağı kırılmış. Sen böyle şeyler yapma benim hatamdı o sana vursa bile yine gül çünkü, onun yaptıkları dayanılmaz hale gelince birine söylersin ve karşındaki o" da bana laf attı" veya "vurdu" diyemez.

Cevap: Hatalıysan özür dile hatalı değilsen ve karşı taraf sana değiştin falan gibi şeyler söylediyse de bırak gitsinler küs kalın eğer sana değiştin sen falan dediyse seni eskisi gibi kullanamıyo demektir eğer farklı bi durum varsa kim haklı düşün sen haklıysan onları bekle onlar haklıysa özür dile ortada bişey yokken küstüyseniz noldunu sor

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years