Cevap:
Atina'da, salata veya sos şeklinde, yemek harici zeytinyağı tüketen kişilerde kalp hastalığına yakalanma riski yüzde 37 daha az bulunmuştur. EPİC çalışmasında, 1 çorba kaşığı ilave sızma zeytinyağı tüketenlerde kalp hastalığı oluşma riskini yüzde 14 düşürmüştür.”
Açıklama:
Başarılar dilerim ☺️
Yazar:
gideond2vx
Bir cevabı oylayın:
4Cevap:
Zeytinyağının faydaları saymakla bitmiyor. Kalp hastalıklarından Alzheimer’a kadar birçok hastalığa iyi gelen zeytinyağını tüketmenin faydalarını Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Timur Timurkaynak anlattı
Açıklama:
en iyi seçermisin
Yazar:
antoniaturner
Bir cevabı oylayın:
0