Soru: Askeri hemşire nasıl olunur?

Cevaplar 1

Cevap:

Cevap:

Hemşire Birliği, Birinci Dünya Savaşı'ndan önce resmileşti.

Devrim Savaşından bu yana, askeri hemşireler, yaralı askerlere hayat kurtarıcı bakım sağlayarak çok önemli bir rol oynadı. Kadınlar, I. Dünya Savaşı'ndan önce hemşirelik yaptı, ancak gayri resmi bir kapasitede. Federal hükümet, kadınların askeri hemşire olmaları için resmi eğitime başlayarak sırasıyla 1901 ve 1908’te Ordu ve Deniz Kuvvetleri Hemşire Kolordu kurdu. Erkek Hemşire Dergisi'ne göre, 2012 itibariyle, kadınlar Ordu hemşirelerinin yüzde 65'ini, Hava Kuvvetleri hemşirelerinin yüzde 70'ini ve Deniz Kuvvetleri hemşirelerinin yüzde 64'ini oluşturdu. İster erkek ister kadın olsun, bir askeri hemşire olarak kariyer yolu birkaç zorlu adımı izler.

Monetized by optAd360

Hemşirelik alanında lisans derecesi kazanın. Hangi orduyu seçerseniz seçin, tüm hemşireler akredite bir hemşirelik okulu veya hemşirelik derecesi programından dört yıllık bir derece almış olmalıdır.

Bir hemşire lisansı alın. Her askeri hemşirenin, herhangi bir eyaletten geçerli ve güncel bir hemşirelik lisansına sahip olması gerekir; bu da devletin hemşirelik kuruluna başvuruda bulunmasını ve Ulusal Konsey Ruhsatı Sınavını geçmesini gerektirir.

Ordunun bir kolunu seç. Beş askeri branştan üçü kendi hemşirelerini kullanıyor ve bu nedenle potansiyel askeri hemşirelerin önce Ordu, Hava Kuvvetleri veya Donanma'da hizmet etmeleri gerekiyor. Her dal için askeri personel, hangi dalın hemşireye en uygun olacağı konusunda ek bilgi sağlayabilir.

Bir hemşirelik kariyer yolu seçin. Tüm askeri şubelerin aralarından seçim yapabileceği çeşitli hemşirelik kariyer yolları vardır ve bir hemşire hangisini takip etmek istediğine karar vermelidir. Örneğin, Ordu halk sağlığı, kritik bakım, tıbbi-cerrahi ve acil servis odası da dahil olmak üzere 10 hemşirelik kariyer yolları sunmaktadır.

Bir memur ol. Askerlikteki tüm hemşirelik pozisyonları hemşirenin bir subayı subay olarak katılmasını gerektirir. Bir subay olma gereklilikleri şubeden şubeye değişmekle birlikte, genel olarak en az 18 yaşında, bir ABD vatandaşı ve Ordu için Subay Adayı Okulu, Hava Kuvvetleri için Temel Subay Eğitimi veya Donanma için Subay Eğitimi'ni tamamlamayı içerir. Memurlar ayrıca asgari yıl boyunca aktif görev hizmeti vermelidir. Potansiyel hemşireler, kolejdeyken Reserve Officers Training Corps'a katılarak da memur olabilir.Ek eğitim tamamlayın. Birçok hemşirelik pozisyonu, o disiplinde en az bir yıllık deneyim veya lisansüstü ders gerektirir. Ordu Psikiyatri Hemşiresi Uygulayıcısı ve Hava Kuvvetleri Hemşire Anestezi Uzmanı gibi diğer pozisyonlar, yüksek lisans derecesi ve kurul sertifikası gerektirir.

Bir tıbbi muayeneyi geçin. Asker, her şubeden üyelerin verilen görevleri tamamlamak için iyi bir fiziksel durumda olmalarını sağlamak için bir fiziksel uygunluk testi ve tıbbi muayeneden geçmelerini gerektirir.

İhtiyacınız olacak ürünler

Lisans

Hemşirelik lisansı

İYİ TATİLER

İYİ DERSLER

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years