Soru: çalışma masasına ivanosyon ​

  • drugie-predmety

    Konu:

    Sanat
  • Yazar:

    roman97
  • Oluşturulma Zamanı:

    1 yıl önce

Cevaplar 2

Cevap:

Cevap:

Açıklama:

Günlük hayatta en çok kullandığımız araçlardan biri olan masanın günümüze kadar çok farklı şekiller aldığını biliyoruz Her adımda farklı inovasyonlar yapılarak günümüzdeki hallerini aldılar. Bu konuyu seçmemin asıl nedeni düşünce ufkunuzu geliştirmek. Benzer akıl yürütmelerle başlangıç açısından basit problemlere çözüm bulmanızı sağlamak. Üzerinde biraz çalıştığınızda nerelere gidebileceğinizi inanın siz bile bilemezsiniz.

Problem

Masa, ağır yük taşıyacak kadar mukavemeti yüksek olmalı ama aynı zamanda kolay taşınabilmeli.

Çözüm

Problemi bir teknik çelişki problemi haline getirmeliyiz. Bunun içinde iyileşen/kötüleşen parametreleri saptamamız gerekir. Sıklıkla söylediğim gibi bu aşama gerçekte en zor aşamalardan biridir. Deneme/yanılma veya beyin fırtınasına ihtiyacınız olabilir.

Cevap:

Kendi çalışma masamdan bahseyim hep masamda yiyecek içecek atıştıracak bir şey olur masamda kendi yaptığım figürler yada beğendiğim minik eşyalarım bulunur test kitabı bölüm vardı bana motivasyon veren bir resim ve altında her okuyunca daha çok çalışmamı getiren isteten bir yazı vardır bir aile fotoğradımız vardır hikaye kitaplarım bir bölümdedir

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years