Soru: - Inovasyon hakkında bilgi toplayınız.​

Cevaplar 2

Cevap:

Cevap:

İnovasyon (günlük dilde yenilik), yeni yaratıcı fikirlerin veya buluşların ekonomik alanlara uygun hale getirilip uygulanmasıdır. Bir diğer tanımıyla, gözle görülür açık ihtiyaçların çözümüne yönelik sunulmuş yaratıcı çözümler süreci.

Cevap:

Cevap: EN İYİ SEÇERMİSİİN

Açıklama:Bu nokta da “inovasyon” kelimesinin binlerce olmasa da yüzlerce farklı tanımı vardır, bu nedenle terimin gerçekte ne anlama geldiğinin kökenine inmek zor olabilir. Sektörde doğru tanımın ne olduğu konusunda net bir fikir birliği yok.Genel olarak, herkes yeniliklerin “yeni” olduğunu kabul eder . Birçoğu bunun bir yenilik olmadığını, “değer yaratmadığı” sürece bir icat olduğunu savunuyor .

Buradaki zorluk, bunların her ikisinin de doğal olarak çok öznel terimler olmasıdır.

Bir şeyin inovasyon olarak sayılabilmesi için tüm dünya için “yeni” olması gerekiyor mu? Sektörünüz veya pazarınız ne durumda? Yoksa sadece şirketiniz için mi?

Kimler için “değer yaratmalı” ? Müşteriler için? Şirket ve hissedarları için? Toplum genel olarak ne olacak?

Ve değeri nasıl tanımlıyorsunuz? Bu sadece parasal değer mi, yoksa daha yumuşak ölçüler de geçerli mi? Ya bazı kişiler için muazzam bir değer yaratır, ancak genel olarak zararlıysa?

Bu nedenle, bir şeyin yenilik olup olmadığını anlamanın gerçekten objektif bir yolunu bulmak neredeyse imkansızdır. Bu nedenle, kelimenin tanımını oldukça uyumlu tutmak muhtemelen en iyisidir. Başka bir deyişle, yenilik, yaptığınız yeni her şeydir.

Yeni ürünler veya hizmetler, çok fazla kaynak tasarrufu sağlayan yeni bir üretim süreci veya mevcut bir ürün veya süreçte sadece küçük bir iyileştirme olabilir.

Cevabı biliyor musunuz? Buraya ekleyin!

Cevabı bulamıyor musunuz?

Google ile giriş yap

veya

Şifrenizi mi unuttunuz?

Hesabım yok ve şunu yapmak istiyorum: Kayıt ol

Bir dil veya bölge seçin
How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years